NIŠTA OD VEČITIH: Matijas Lesor ima novi klub!
Foto: Printscreen/Twitter/@AS_Monaco_Basket

preokret

NIŠTA OD VEČITIH: Matijas Lesor ima novi klub!

Scenario kome se malo ko nadao

Objavljeno: 09:57h

Francuski centar potpisao je dvomesečni ugovor sa ekipom Makabija.

Lesor se nedavno pominjao kao velika želja Crvene zvezde i Partizana na poziciji startnog centra u timu, ali od toga neće biti ništa. Dres Monaka Matijas će zameniti Makabijevim, a u Izrael stiže kao zamena za povređenog Ante Žižića.

,,Veoma smo srećni što smo doveli još jednog igrača koji će nam pomoći da startujemo sezonu na najbolji mogući način. Nakon povrede Žižića, potrebnu snagu u reketu našli smo u vidu Matijasa Lesora. Zahvalio bih se i ovom prilikom upravi kluba koja radi sve najbolje za nas" - izjavio je trener tima iz Tel Aviva, Sferopulos.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni reprezentativac Francuske:

,,Veoma sam uzbuđen što sam potpisao za Makabi, Došao sam da doprinesem timu na svaki mogući način. Velika je čast doći u tako veliki klub sa sjajnim navijačima kao što je Makabi!" - istakao je Lesor.

Lesor je u svojoj karijeri nastupao za Šalon, Nanter, Crvenu zvezdu, Unikahu, Bajern i Monako sa kojim je protekle sezone postao i šampion Evrokupa.

Na poslednje 22 evropske utakmice, Lesor je beležio prosečno 12.5 poena i 6 skokova za 25 minuta, koliko ih je provodio na parketu po meču.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.