SJAJNO IZGLEDA ĐORĐEVIĆEV FENERBAHČE: Ostvarena važna pobeda na debiju protiv Darušafake!
Foto: Starsport©

ako se po jutru dan poznaje...

SJAJNO IZGLEDA ĐORĐEVIĆEV FENERBAHČE: Ostvarena važna pobeda na debiju protiv Darušafake!

Pjer i De Kolo u petoj brzini

Objavljeno: 22:39h

Premijera Aleksandra Đorđevića u turskom šampionatu na klupi Fenerbahčea bolje nije mogla da protekne. Autoritativnom igrom od početka do kraja Fenerbahče je srušio Darušafaku – 75:65.

Nisu se ni oznojili košarkaši Fenerbahčea, igrali su s pola gasa i diktirali tempo sve vreme. Praktično su se od podbacivanja lopte samo oni pitali na terenu. Bilo je evidentno u kom smeru će ići meč kada je Dajšon Pjer početkom susreta ušao u seriju.

Služio je šut goste, plan su lako sprovodili u delo, što i nije veliko iznenađenje kada se pored Pjera razigrao Nando de Kolo. Fenerbahče nijednog momenta nije dao Darušafaki da ga ugrozi, držao je domaćina na odstojanju i veći deo susreta imao dvocifrenu prednost.

To je omogućilo Đorđevićevom timu da u četvrtom kvartalu skine papučicu sa gasa, a darušafaki da odigra jednu egal deonicu, čak je i dobije. Ali, ne i da toliko kliza razliku da bi meč ušao u neizvesnu završnicu.

Upravo su pomenuti Dajšon Pjer i Nando de Kolo bili najefikasniji akteri u žuto-crnom dresu. Pjer je ubacio 15, a De Kolo poen manje na startu nacionalnog prvenstva Turske. U redovima Darušafake najefikasniji bio je Troj Kupan sa 15 poena.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.