BOGDAN I POVREĐEN UČESTVOVAO U VELIKOJ POBEDI ATLANTE! Hoksi se plasirali u finale istoka gde ih čeka Milvoki
Foto: Profimedia

nba plej of

BOGDAN I POVREĐEN UČESTVOVAO U VELIKOJ POBEDI ATLANTE! Hoksi se plasirali u finale istoka gde ih čeka Milvoki

Atlanta će u finalu istoka igrati protiv Milvoki Baksa koji su eliminisali Bruklin takođe posle sedam utakmica

Objavljeno:

Košarkaši Atlante Hoks su se plasirali u finale istečne konferencije jer su u sedmom meču savladali Filadelfiju na gostujućem terenu sa 98:92.

Srpki košarkaš Bogdan Bogdanović je uprkos povredi kolena odigrao 21. minut i za to vreme je postigao četiri poena uz dva skoka i asistencije.

Tokom celog meča smo gledali veliku borbu i konstatnu smenu u vođstvu, gde se nijedna ekipa nije mogla odvojiti na pristojnu razliku.

A utakmica je rešena, tačnije njen heroj, odnosno junak Atlante u ovoj velikoj pobedi je bio Danilo Galinari koji je pred sam kraj ubacio sva tri bacanja, a potom i ukrao loptu Embidu u kontri.

Najbolji kod Hoksa u ovoj možda i najvećoj pobedi u novijoj istoriji je bio Kevin Herter koji je ubacio 27 poena, Jang je imao 21. poen ali je ubacio jednu od važnijih trojki sa deset metara na utakmici za vođstvo od 93:87. A Galinari je zabeležio 17 poena.

Kod Filadelfije koja je ovim ispadanjem razočarala svoje navijače jer su posle regularnog sela sezone bili na prvom mestu najbolji je bio, Džoel Embid sa 31. poenom i 11 skokova, Heris je imao 24 poena uz 14 skokova, dok je Kari ubacio 16.

Atlanta će u finalu istoka igrati protiv Milvoki Baksa koji su eliminisali Bruklin takođe posle sedam utakmica.,

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.