POVREDA BOGDANOVIĆA, PORAZ ATLANTE: Majstorica odučuje finalistu - Klipersi izbacili Džezere!
Foto: Profimedia

NBA

POVREDA BOGDANOVIĆA, PORAZ ATLANTE: Majstorica odučuje finalistu - Klipersi izbacili Džezere!

Bogdan Bogdanović je podbacio

Objavljeno:

I dok su poznati finalisti Zapadne konferencije, na Istoku će se u oba polufinalna para igrati majstorice.

Atlanta Hoksi su na domaćem parketu imali priliku da dođu do finala, ali su izgubili od Filadelfije 104:99, pa je sada u seriji rezultat 3:3.

Bio je to meč sa dva lica u dvorani Stejt Farm pred skoro 17.000 gledalaca. Hoksi su u prvom delu imali dvocifrenu prednost, da bi u drugom odgovorili gosti i na kraju stigli do pobede.

Domaćinu nije pomoglo 34 poena i 12 skokova Janga, dok su goste predvodili Kari i Haris sa po 24 poena. Embid je ubacio 22 poena, a imao je i 13 skokova.

Bogdan Bogdanović je podbacio. Svega sedam poena, uz vrlo loše procente. Iz igre je pucao tri od 11, a da ga šut nije slušao vidi se po podatku da je ubacio samo jednu trojku iz šest pokušaja.

U završnici bi verovatno završio neku akciju, odmenio opterećenog Janga, ali je napustio teren početkom četvrte deonice i više se nije vraćao.

Kako je Atlanta saopštila, u pitanju je bol u desnom kolenu i rano je za procene hoće li biti spreman za majstoricu.

Na Zadapu drugi finalisti su Los Anđeles Klipersi koji su sa 4:2 izbacili Jutu. U Stejples centru je bilo ubedljivih 131:119. U finalu će igrati protiv Finiks Sansa

Gosti su bili odlični u prvom poluvremenu, vodili su 22 razlike, ali je raspad usedio u trećoj deonici, da bi ih domaćin dokrajčio furioznom četvrtom (40:25) za plasman u finale.

Mičel sa 39 poena je bio odličan kod džezera, a isto toliko poena je postigao i najefikasniji košarkaš Klipersa Man, Džordž je dodao 28, a Džekson 27. Bojan Bogdanović je meč završio sa 14 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.