TALENAT PROP'O: 10 zlatnih klinaca srpske košarke koji su nestali! (VIDEO)
Foto: Profimedia

velika šteta

TALENAT PROP'O: 10 zlatnih klinaca srpske košarke koji su nestali! (VIDEO)

Svi smo očekivali mnogo od ovih košarkaša, ali oni nikada nisu uspeli da ispune svoj pun potencijal
Objavljeno: 22:17h

3. UROŠ TRIPKOVIĆ

Još jedan košarkaš na ovoj listi koga su upropastile povrede, a bio je najperspektivniji šuter koga smo imali još od Predraga Stojakovića. Blistao je u Partizanu i osvajao pehare, ali odlaskom u Huventud kreću problemi sa povredama.

Ređale su se povrede i operacije, a sećanje na fantastičnog šutera je počelo da bledi. Selio se iz kluba u klub, Unikaha, Valjadolid, Fenerbahče, Kremona i onda je sa samo 28 godina stavio tačku na karijeru, jer nije mogao da se izbori sa povredama.

4. MLADEN JEREMIĆ

Kada neki momak odigra svih 40 minuta u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina protiv ekipe SAD u kojoj su Stef Kari, Patrik Beverli i DeAndre Džordan, onda je jasno o kakvom se talentu radi.

A upravo to se dogodilo sa Mladenom Jeremićem koji je bio najefikasniji igrač finala, ali posle Evropskog prvenstva naredne godine, počeo je njegov lagani pad, da bi u jednom trenutku čak završio i u Venecueli, gde je igrao za Bukanerose.

U karijeri je nosio dresove Borca, FMP-a, Hemofarma, Ređane, Igokee, Metalca, Vršca, a sada je član Temišara. Mnogo ispod onoga što se očekivalo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.