RADONJIĆ: Na nama je da se pripremimo da odbranimo domaći teren!
Foto: Starsport©

okreće se petom meču

RADONJIĆ: Na nama je da se pripremimo da odbranimo domaći teren!

Odlučujući duel finalne serije na programu je u petak, 28. maja

Objavljeno:

Budućnost je u neizvesnoj završnici pobedila Zvezdu u Podgorici sa 81:80 i izjednačila na 2:2 u finalu plej-ofa ABA lige.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je u igri njegove ekipe bilo uspona i padova i da će crveno-beli u odlučujućem meču pokušati da odbrane domaći teren i osvoje titulu.

- Još jedan dobar, interesantan i kvalitetan meč u seriji. Mi smo od samog starta dosta dobro kontrolisali ono što je trebalo. Bilo je naravno uspona i padova, Budućnost je stizala, mi smo imali odgovore. Iako smo imali određenu prednost jako puno minuta, nije bila takva da bi mogao da budeš siguran da u Podgorici možeš da odigraš tako lagano, već jednostavno moraš i dalje da budeš jako koncentrisan i odgovoran i da budeš na maksimumu - naveo je on.

KK Crvena zvezda, KK Budućnost, Dejan Radonjić
foto: Starsport©

- Budućnost je takođe koristila svoje kvalitete, stizala nas i na kraju stigla i prestigla, imali smo dva šuta za pobedu. Idemo na peti meč, na nama je da se pripremimo da odbranimo domaći teren - dodao je trener crveno-belih.

Zvezda brani titulu u ABA ligi osvojenu 2019. godine, nakon što je prošla sezona bila prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.