CENTAR ZVEZDE JASAN: U Podgorici mora još bolje, borba za svaku loptu, svaki skok!
Foto: Starsport©

biće pakleno teško gostovanje

CENTAR ZVEZDE JASAN: U Podgorici mora još bolje, borba za svaku loptu, svaki skok!

Kuzmić je apostrofirao timsku igru kao ključnu za uspeh u duelu sa Budućnosti

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra borbeno u Podgorici protiv Budućnosti u predstojećoj utakmici finala plej-ofa ABA lige i mnogo bolje nego u prva dva meča u Beogradu.

- Očekuje nas vrlo teška utakmica u subotu. Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata - rekao je Kuzmić za klupski sajt.

Ognjen Kuzmić
foto: Starsport©

Košarkaši Zvezde igraju u subotu od 20.30 u Podgorici protiv Budućnosti, treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige. Zvezda vodi sa 2:0, pošto je pobedila u obe utakmice u Beogradu i potrebna joj je još jedna pobeda kako bi osvojila šampionsku titulu.

Trener Zvezde Dejan Radonjić u prve dve utakmice nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu. Rekao je da će na sam dan utakmcie doneti odluku u kom sastavu će tim nastupiti.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak od 20.30 u Podgorici, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.