RADONJIĆ: Pokazali smo dobar karakter, izgledalo je da ide u drugačijem smeru...
Foto: Starsport©

pobeda je najvažnija

RADONJIĆ: Pokazali smo dobar karakter, izgledalo je da ide u drugačijem smeru...

Odigrali smo sjajno u prvih 20 minuta, napadački smo bili verovatno i najbolji ove sezone, a držali smo i solidnu odbranu - rekao je trener Zvezde

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa u završnici večerašnjeg meča protiv Budućnosti pokazala karakter i dobrom igrom na obe strane terena stigla na korak od titule u ABA ligi.

- U plej-ofu je najvažnija pobeda... Odigrali smo sjajno u prvih 20 minuta, napadački smo bili verovatno i najbolji ove sezone, a držali smo i solidnu odbranu - rekao je Radonjić posle utakmice.

- Međutim, jedna izuzetno slaba treća četvrtina, napadačka konfuzija, odbrambeno ne onako kako treba... I Budućnost je to vešto iskoristila. Stigla nas je, napravila prednost i početkom četvrte četvrtine izgledalo je da to ide u drugačijem smeru - dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Budućnosti sa 85:79 i tako poveli sa 2:0 u finalu plej-ofa ABA lige.

KK Crvena zvezda, KK Budućnost, Lendri Noko
foto: Starsport©

Zvezda je u prvom poluvremenu imala prednost od 20 poena, Budućnost je u trećoj četvrtini preokrenula rezultat i stigla do plus devet, ali su se crveno-beli bolje snašli u neizvesnoj završnici.

- Pokazali smo dobar karakter na kraju i dobrom igrom u završnici na obe strane terena došli do pobede - rekao je Radonjić.

Treća utakmica finalne serije igra u subotu u Podgorici.

- Sada je najbitnije da napravimo analizu oba ova meča. Sutra ćemo malo da se odmorimo, pa ćemo onda pričamo o onome što nas čeka u Podgorici - rekao je Radonjić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.