VUJOŠEVIĆ POTVRDIO DA JE ISPLAĆEN: Žao mi je što sam morao da koristim neka sredstva!
Foto: Ana Paunković

gotova priča

VUJOŠEVIĆ POTVRDIO DA JE ISPLAĆEN: Žao mi je što sam morao da koristim neka sredstva!

Isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio - rekao je trener

Objavljeno:

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović danas je istakao da je klub isplatio sva dugovanja bivšem treneru, Dušku Vujošević.

Legendarni stručnjak je to ubrzo i sam potvrdio.

- Tačna je vest, ja sam to saznao od novinara jednog medija, da je urađena danas uplata kompletnog duga i zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad acta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela ta priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga. Svestan sam specifične pozicije sadašnje uprave Partizana i da su dolazeći na vodeće pozicije kluba zatekli dosta dugova, ali to nije moja odgovornost. Ja sam pokušao koliko je god moguće da imam razumevanja i da naplata tih dugova bude u ratama - rekao je Vujošević.

Objasnio je trener da mu je Partizan u srcu ali da to nije razlog da ne bude isplaćen.

- Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio - rekao je Vujošević za "Sport klub".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.