NIJE VUJOŠEVIĆ JEDINA BRIGA PARTIZANA! Klub duguje još mnogim igračima, i jednom koji je otišao pre deset godina!
Foto: Starsport©

neverovatno

NIJE VUJOŠEVIĆ JEDINA BRIGA PARTIZANA! Klub duguje još mnogim igračima, i jednom koji je otišao pre deset godina!

Međutim, repovi prema igračima postoje godinama

Objavljeno:

I dalje mnogo bivših košarkaša Partizana potražuje svoj novac od bivšeg kluba .

Dugovi košarkaškog kluba Partizan ponovo su aktuelizovani nakon što je FIBA preko BAT sankcionisala klub zbog neisplaćenih rata prema Dušku Vujoševiću.

Duško Vujošević
foto: Starsport©

I dok crno-beli tvrde da je u pitanju greška i da su bivšem treneru dali i više nego što je u ovom trenutku dinamikom predviđeno, Vujošević to demantuje i optužuje rukovodstvo Partizana za falsifikovanje dokumenata.

Dugovi koje je zatekao predsednik Partizana Ostoja Mijailović kad je u oktobru 2017. došao u klub bili su ogromni, a neki se vuku i dan-danas.

Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

Najveći deo, kada su u pitanju bivši igrači i treneri, odnosio se na Vujoševića (oko 400.000 evra), a u međuvremenu je isplatama u ratama iznos smanjen.

Međutim, repovi prema igračima postoje godinama, pa su tako ostale i neisplaćene obaveze prema nekima za koje su čak i navijači zaboravili da su igrali za Partizan.

Na primer, zatečen je dug prema nekadašnjem plejmejkeru Dominiku Džejmsu, na spisku su bili Frenk Robinson i Darel Vilijams...

Od onih koji su ostavili dubok trag u Humskoj, duguje se ili se donedavno dugovalo Aleksu Mariću, zatim Milanu Mačvanu, Slavku Vranešu, Nikoli Milutinovu, pa čak i Milenku Tepiću.

Aleks Marić
foto: Starsport©

Francuz Boris Dalo takođe je jedan od onih koji nisu bili isplaćeni. U međuvremenu je Partizan uspeo da izmiri veći deo, ali su neke obaveze ostale.

Saša Pavlović, koji takođe nije naplatio sve iz perioda dok je nastupao za Partizan, odlučio je da oprosti svoj dug.

(Espreso/kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.