MIJAILOVIĆ ODGOVORIO VUJOŠEVIĆU NA OPTUŽBE: Neka proveri račun u banci, priča o dugu od danas je prošlost
Foto: Saša Pavlić Koky

REŠEN PROBLEM

MIJAILOVIĆ ODGOVORIO VUJOŠEVIĆU NA OPTUŽBE: Neka proveri račun u banci, priča o dugu od danas je prošlost

Trofejni stručnjak je aktuelno vođstvo Partizana optužio za falsifikovanje dokumentacije

Objavljeno:

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović ističe da ne želi polemiku sa bivšim trenerom Duškom Vujoševićem, kako ne bi davao povod da se protivnici naslađuju nesporazumima unutar crno-bele porodice, ali ipak pristaje da objasni neke navode oko kojih se proteklih dana podigla prašina. Trofejni stručnjak je, naime, aktuelno vođstvo Partizana optužio za falsifikovanje dokumentacije, što ne odgovara istini:

– Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo – ističe prvi čovek Partizana u izjavi za 24sedam.

Umesto širenja polemike, Mijailović ima i konkretan predlog za Vujoševića:

– Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas je prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme – zaključio je Mijailović.

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.