ZVEZDA OTPUTOVALA U MOSKVU: Rasterećeno protiv CSKA!
Foto: Starsport©

Evroliga

ZVEZDA OTPUTOVALA U MOSKVU: Rasterećeno protiv CSKA!

Radonjić je naveo da se ekipa potrošila u nizu utakmica poslednjih dana, protiv Himkija, Partizana, Cibone, Panatinaikosa i Budućnosti, uz problem izostanka igrača

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa rezultatski rasterećeno ide u Moskvu na utakmicu protiv CSKA u Evroligi, ali da će se truditi da pruži dobar otpor i da bude konkurentna.

- Gostujemo u Moskvi, rezultatski smo rasterećeni pa možemo da razmišljamo drugačije nego da je utakmica imala i takmičarsku težinu, trudićemo se da pružimo dobar otpor i nadamo se da možemo da budemo konkurentni. Duop Rit sigurno ne putuje, imamo rovitih igrača sa odredjenim problemima, ali moramo od treninga do treninga da donosimo odluke - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su u Moskvu, gde će u četvrtak od 18 časova igrati protiv CSKA, utakmicu 31. kola Evrolige.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Radonjić je naveo da se ekipa potrošila u nizu utakmica poslednjih dana, protiv Himkija, Partizana, Cibone, Panatinaikosa i Budućnosti, uz problem izostanka igrača.

- Utakmice smo igrali dobro do Podgorice, gde nismo bili na očekivanom nivou. Energija i koncentracija je bila na niskom nivou. Nemamo pauzu, sledi CSKA i lako je pričati o njima – vrlo kvalitetan protivnik, veliko iskustvo, tim koji ide u borbu za osvajanje titule - dodao je on.

Dejan Davidovac
foto: Starsport©

U ekipu se vraća Dejan Davidovac, koji je rekao da su pobede u prethodne dve utakmice u Evroligi mnogo značile za samopouzdanje.

- Jesmo izgubili šanse za plej-of, ali je vrlo važno da igramo što bolje, da se koncentrišemo na stvari koje možemo da ispravljamo u našoj igri jer nam sledi najvažniji deo sezone. Ekipa CSKA je jak protivnik, kandidat za osvajanje Evrolige, plasman među četiri i osam najboljih se podrazumeva - rekao je on.

U prvom delu sezone Zvezda je u Beogradu posle produžetka pobedila CSKA sa 86:84.

- Očekuje nas totalno drugačija utakmica od one u Beogradu jer sve ekipe koje žele u vrh sada tempiraju formu za ono što sledi. Ono što znamo je da nas očekuje fizički težak meč - dodao je Davidovac.

Na tabeli Evrolige Zvezda je pretposlednja sa sedam pobeda i 21 porazom, a CSKA je drugi sa 19 pobeda i osam poraza.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.