MIJAILOVIĆ O TUŽBAMA TRINKIJERIJA I MAČVANA: Traže ono što nisu zaradili - kamate na kamate!
Foto: Starsport©

smeta mu to

MIJAILOVIĆ O TUŽBAMA TRINKIJERIJA I MAČVANA: Traže ono što nisu zaradili - kamate na kamate!

Prvi čovek crno-belih kaže da nije očekivao tužbu od bivšeg trenera

Objavljeno: 13:23h

Ostoja Mijailović dao je svoj komentar o tužbi bivšeg trenera Andree Trinkijerija.

Italijanski stručnjak je pre nekoliko nedelja tužio Partizan BAT-u i potražuje isplatu svih plata i za ovu sezonu, iako je još u julu napustio klub.

Međutim, Trinkijeri se vodi klauzulom iz trogodišnjeg ugovora koji je potpisivao sa Partizanom u kojoj je naznačeno da se klub iz Humske obavezuje da plati i porez u Italiji, čiji je Trinkijeri stanovnik i gde je dužan da plati porez. Kao i da će, ukoliko Partizan to ne uradi do određenog roka, biti aktivirna potraživanja iz treće godine ugovora.

- Što se tiče njegove tužbe, kada je otišao iz Partizana bilo mu je sve plaćeno, ono što sada traži, to je nešto što nije zaradio. O tome će odlučiti BAT, a kada radite negde drugde. Nismo očekivali tužbu od njega i njegovih agenata, jer je imao takvu podršku od nas. Ali ok, svako ima svoje stvari - rekao je Mijailović, pa se osvrnuo i na Milana Mačvana koji takođe traži isplatu određenih dugovanja.

Zoran Savić, Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

- Pomenuo je Zoran i Mačvana, takođe i on potražuje kamatu, sve ostalo mu je plaćeno. I sve što traže, traže jer je to nešto što je potpisano. Ali ono što mi smeta, jer je ovo klub od državnog interesa, što oni traže i ono što nisu zaradili, traže kamate na kamate, ali svako ima pravo na to. Što se tiče kluba, on je stabilan, isplaćuje sve. Situacija je loša sa sportske strane, ali uprava kluba nije radila ništa manje nego prošle sezone. Mi smo se maksimalno trudili da plate budu na vreme, da završimo tako se trudimo. Ali rezultati su nešto što dođe ili ne dođe, nedostaje nam Arena, ali i najviše nam nedostaju navijači. Navijači Partizana su zaista šesti igrač, ista ova ekipa je potpuno drugačija bez publike.

(N. Đukić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.