RADONJIĆ: NEMAM ŠTA DA ZAMERIM MOMCIMA! Presudila bolja odbrana Žalgirisa
Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

strateg crveno-belih nakon meča

RADONJIĆ: NEMAM ŠTA DA ZAMERIM MOMCIMA! Presudila bolja odbrana Žalgirisa

Košarkaši Crvene zvezde, izgubili su od Žalgirisa rezultatom 75:62

Objavljeno: 21:39h

Košarkaši Crvene zvezde, izgubili su u Litvaniji od ekipe Žalgirisa rezultatom 75:62.

Ovom pobedom, litvanski košarkaši su jedno mesto daleko od pozicije koja vodi u TOP 8, dok je Crvena zvezda gotovo izgubila šanse.

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, istakao je da je pobednika presudila bolja odbrana i veća rotacija domaćeg tima. Nakon utakmice, strateg crveno-belih, izjavio je:

- Čestiitke Žalgirisu na pobedi, u ovim okolnostima bez toliko igrača u poslednjih 20 dana, mogu da kažem da smo odigrali dobru utakmicu.Bilo je i grešaka, ali na kraju naš napad u drugom poluvremenu nije bio dovoljno dobar za ovakvu utakmicu. Nemam šta da zamerim momcima jer znam kroz šta smo prošli u poslednjih 20 dana bez toliko igrača i nadam se da ćemo uskoro imati sve igrače na okupu na treningu. Imali smo Uskokovića na pleju, nekoliko momaka mu je pomoglo, ali 18 poena u drugom poluvremenu su kombinacija oba – skraćene rotacije i dobre odbrane Žalgirisa - rekao je trener crveno-belih i na pitanje novinara ” da li bi možda kasnije odigrao ovu utakmicu u Kaunasu sa ovakvim problemima koje ima dodao: Mi nismo imali kada da odigramo ovu utakmicu, već u ovom terminu. Nema slobodnih termina, jer nam predstoji da odigramo i nekoliko zaostalih utakmica u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde, narednu utakmicu igraju protiv ekipe Baskonije u Španiji u petak sa početkom u 19 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.