ZVEZDA SA VOLDENOM I JUNIORIMA NAPADA ŽALGIRIS! Radonjić traži čvrstinu i preciznost u šutu
Foto: KSS.rs

evroliga

ZVEZDA SA VOLDENOM I JUNIORIMA NAPADA ŽALGIRIS! Radonjić traži čvrstinu i preciznost u šutu

Tim su koji dobro igra, koji je zajedno već neko vreme što je važno u ovim okolnostima i ovom sistemu takmičenja - rekao je Radonjić

Objavljeno:

Trener košarkaškog kluba Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegov tim pokušati da odigra dobar meč protiv Žalgirisa u Evroligi.

- Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa. Oni i ove sezone pokazuju puno i nalaze se u realnoj borbi za TOP 8 Evrolige. Tim su koji dobro igra, koji je zajedno već neko vreme što je važno u ovim okolnostima i ovom sistemu takmičenja - dodao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaši Zvezde sutra sutra protiv Žalgirisa u Kaunasu, odloženi meč 24. kola Evrolige. Taj duel je trebalo da se igra 4. februara, ali je odložen zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u redovima crveno-belih.

- Na nama je da pokušamo da odigramo dobar meč, da odgovorimo na njihovu čvrstinu, na njihovu preciznost jer imaju igrače koji šutiraju sa visokim procentima - rekao je Radonjić.

KK Crvena zvezda, KK Žalgiris, Kevin Panter
foto: Emilija Jovanović

Na tabeli Evrolige Žalgiris zauzima 10. mesto sa 13 pobeda i 11 poraza, dok Crvena zvezda na pretposlednjem mestu ima učinak od sedam pobeda i 17 poraza.

- Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima i kroz jedan takav pristup da vidimo šta će nam to doneti. U svakom slučaju naša situacija u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kojem popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji - zaključio je Radonjić.

Crveno-beli su i dalje nekompletni. U tim se vratio Kori Volden koji se oporavio od koronavirusa, a u ekspediciji Crvene zvezde naći će se i juniori Milutin Vujičić i Nikola Šaranović.

Dejan Davidovac
foto: Starsport©

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da protiv Žalgirisa njegovu ekipu očekuje težak fizički meč.

- Igraju čvrstvo bore se za TOP 8 ove sezone, tako da pre svega očekujem fizički tešku utakmicu. Moraćemo na prvom mestu da odgovorimo na njihovu fizičku igru i tu nema nekih novih stvari u odnosu na prethodne godine. To je po meni ključ ove utakmice - rekao je Davidovac.

Meč se igra sutra od 19.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.