TRENER DENVERA PONOVO HVALI SRBINA: MVP zvanje nije daleko, Jokić iz dana u dan nosi sam ekipu na leđima!
Foto: AP

Nakon još jedne odlične partije

TRENER DENVERA PONOVO HVALI SRBINA: MVP zvanje nije daleko, Jokić iz dana u dan nosi sam ekipu na leđima!

Igramo meč dan za danom, a Nikola praktično nosi tim na leđima

Objavljeno:

Nikola Jokić je odigrao još jednu vanserijsku partiju u najjačoj košarkaškoj ligi, ali to nije pomoglo Denveru da nastavi niz pobeda, pošto su poraženi od Bostona 112:99.

Srpski as je na svojim leđima nosio celu ekipu, i od 43 poena 29 je postigao za prve dve četvrtine. Toga je svestan i trener Nagetsa Majkl Meloun.

- Jokiću ne nedostaje goriva, ali njemu je potrebna pomoć. Igramo meč dan za danom, a Nikola praktično nosi tim na leđima. Potrebno mu je da njegovi saigrači nešto urade i pomognu mu - rekao je Meloun koji se osvrnuo na partiju Maria koji je "brojao" do 25 i jedini donekle bio uz Jokića:

- Džamal je pokušao nešto pokrene, ali ne može naš startni bek na utakmici u gostima da ima devet izgubljenih lopti i on to zna. Drugi igrači moraju da nađu način da doprinesu. Ta činjenica svedoči o tome koliko dobro Nikola igra. On ostavlja sve na terenu, zbog toga je i kandidat za nagradu MVP. Nadamo se da će na sledećem meču imati pomoć saigrača. Što se Majkla Portera Juniora tiče, on je igrao dobro u ostalim aspektima, samo nije pogađao šuteve. Ne mogu ja sa klupe umesto njega da ubacujem loptu u obruč. On će se vratiti, siguran sam.

Meloun se osvrnuo i na to što je Denveru nedostajalo nekoliko standardnih igrača.

- Ne, nisam frustriran. Danas smo igrali sa sasvim drugom postavom. Mislim da su promene sada velike za sve i da moramo da se prilagodimo. Svi moramo da se popravimo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.