VANZEMALJAC JOKIĆ RAZMONTIRAO LEBRONA I LEJKERSE! Novi TRIPL DABL, ali i 1 TUŽNA SCENA (VIDEO)
Nikola Jokić u akciji, Foto: Profimedia

NBA LIGA

VANZEMALJAC JOKIĆ RAZMONTIRAO LEBRONA I LEJKERSE! Novi TRIPL DABL, ali i 1 TUŽNA SCENA (VIDEO)

Denver nastavlja da se penje na tabeli

Objavljeno:

Nikola Jokić je sinoć protiv Lejkersa bio zver!

Srbin je predvodio Denver Nagetse do vredne i ubedljive pobede nad šampionima NBA liga - 123:105, a učinak mu je bio nestvaran: za 35 minuta šutirao je 8-17 iz igre, 1-5 za 3 poena, 6-6 sa linije slobodnih bacanja, i na kraju zabeležio još jedan tripl dabl, sa 23 poena, 16 skokova i 10 asistencija.

Utakmica je bila izjednačena u prvoj četvrtini, da bi se Denver odvojio u "svojoj" drugoj četvrtini, i ostavio Lejkerse na -12. U trećoj čevrtini, kad su svi očekivali povratak Los Anđelesa, Denver je povećao prednost na 16 poena, i već se tad znao pobednik.

U poslednjoj četvrtini samo se igrao koš za koš, a zanimljivo je da je Jokić svoj tripl dabl napravio već na početku treće.

Inače, utakmicu je obeležila i jedna ružna scena: Entoni Dejvis, koji ima velikih problema sa ahilovom tetivom, morao je da napusti utakmicu posle jednog duela upravo sa Jokićem, i sada čeka magnetnu rezonancu i "presudu" lekara.

Evo kako se povredio:

Ako se ispostavi da je povreda teža, ovo može da bude ključni momenat u sezoni Lejkersa, ali i znak da je borba za prstenje postala još neizvesnija.

U timu Denvera najefikasniji je bio Džamal Marej sa 25 poena, a izvanredan je sa klupe bio Fakundo Kampaco sa 15.

Sećate li se duela Kajla Kuzme i Majkla Portera iz plej-ofa? E upravo se nastavilo, a Kuzma je ovog puta UNIŠTIO Jokićevog saigrača:

Kod Lejkersa je Lebron Džejms bio najbolji sa 22 poena, 10 skokova i 9 asistencija, a Entoni Dejvis je za 14 minuta, koliko je proveo na parketu, ubacio čak 14 poena.

Evo partije Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.