DA LI SE ŠTIMARA VRAĆA NA MALI KALEMEGDAN! Zvezda kontaktirala centra?!
Foto: Emilija Jovanović

Ovo bi obradovalo delije

DA LI SE ŠTIMARA VRAĆA NA MALI KALEMEGDAN! Zvezda kontaktirala centra?!

Crveno-beli su duže vreme u potrazi za centarskom pozicijom, a pošto je popularni Štimara slobodan agent, nema sumnje da bi saradnja došla na obostrano zadovoljstvo

Objavljeno:

Kako nezvanično prenosi portal B92, Crvena zvezda je kontaktirala bivšeg igrača i reprezentativca Srbije Vladimira Štimca.

Crveno-beli su duže vreme u potrazi za centarskom pozicijom, a pošto je popularni Štimara slobodan agent, nema sumnje da bi saradnja došla na obostrano zadovoljstvo.

Vladimir je slobodan je na tržištu već nekoliko nedelja, od odlaska iz Kine, i na povratku na Mali Kalemegdan insistira trener Dejan Radonjić.

Trenutno postoje određene "kočnice" u pregovorima dve strane, finsijske, ali i druge, ali postoje šanse da se sklopi dogovor i Štimac četvrti put obuče dres kluba čiji je veliki navijač.

Štimac je baš prošlog leta otišao iz Zvezde jer nije video svoju ulogu kod novog trenera Saše Obradovića, ali po povratku Radonjića mnogo toga se izmenilo, a poznato je da su dobro sarađivali u jednoj od najboljih sezona Zvezde u istoriji kluba (2015/2016).

Crvena zvezda u ovom trenutku imao samo jednog klasičnog centra Lendrija Noka, a kao pomoć je tu još samo Marko Jagodić-Kuridža.

(Espreso/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.