ZVEZDA NIJE ISTI TIM KOGA SMO LAKO POBEDILI U BEOGRADU: Iz Efesa upozoravaju da su crveno-beli sada opasni!
Foto: Saša Pavlić Koky

Vreme je za prvi put

ZVEZDA NIJE ISTI TIM KOGA SMO LAKO POBEDILI U BEOGRADU: Iz Efesa upozoravaju da su crveno-beli sada opasni!

Crveno-beli do sada nisu nikada pobedili Efes u Istanbulu

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su nakon pobede u Baru protiv Mornara 86:78, u okviru ABA lige krenuli na put u Istanbul gde ih čeka evroligaški okršaj sa Efesom u sredu.

Crveno-beli do sada nisu nikada pobedili Efes u Istanbulu, ali to ne zavarava trenera turske ekipe Ergina Atmana koji ističe da je Zvzeda kvalitetan rival i da neće biti ni malo lako njegovoj ekipi.

- Ovonedeljni dupli program u Evroligi počinjemo kod kuće utakmicom sa protivnikom protiv koga moramo da budemo veoma oprezni. Zvezda je opasan tim, posebno sa poslednjim učincima Ognjena Dobrića, odličnim strelcima Džordanom Lojdom i Korija Voldena, uz igre Džonija Obrajanta i Duopa Rita ispod koša i organizaciju iskusnog plejmejkera Kina Koloma. Važno je da od početka odbrana bude na visokom nivou. Za pobedu nam je još neophodna i kvalitetna igra u tranzicji - rekao je Ataman.

Brajant Danston, Krunoslav Simon, Darun Hilijard
foto: EPA/Sergei Ilnitskiy

Sa trenerom se slaže i hrvatski reprezentativac Krunoslav Simon.

- Zvezda je čvrst tim koji igra daleko bolje sa novim trenerom. Veoma važna utakmica za nas. Ako odigramo na pravi način, trebalo bi da pobedimo, ali moramo da budemo dobro fokusirani, počevši od prve sekunde - oprezan je hrvatski internacionalac.

Crveno-beli će tri dana kasnije u Evroligi igrati na svom terenu sa Asvelom, dok će Anadolu Efes u četvrtak biti gost Makabija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.