ŠTIMAC OPET NA VISINI ZADATKA: Košarkaša nije trebalo 2 puta pitati da se uključi u skupljanje pomoći za Ognjena!
Foto: Starsport©

ljudina

ŠTIMAC OPET NA VISINI ZADATKA: Košarkaša nije trebalo 2 puta pitati da se uključi u skupljanje pomoći za Ognjena!

Kao i uvek rado se odazvao kako bi pomogao

Objavljeno:

Dobro je poznato da je Vladimir Štimac veliki filantrop i humanitarac i da se rado odazove u svaku akciju za prikupljanje pomoći, posebno kada je reč o pomoći za lečenje dece.

Tako je i sada bivši reprezentativac hitro reagovao i odlučio da stavi na humanitarnu aukciju svoj dres iz Ćingdaoa kako bi se prikupio novac za lečenje malog Ognjena Krupnikovića koji bi trebalo da putuje u Ukrajinu na lečenje matičnim ćelijama.

- Humanitarna akcija za pomoć Ognjenu Krupnikoviću – da mu pomognemo da ode na lečenje matičnim ćelijama u Ukrajinu. Licitacija za dres sa fotografije traje do 1. februara, kada ću dres poslati onom ko ponudi najvišu sumu novca. Novac ću uplatiti na račun za pomoć u Ognjenovom lečenju. Licitacije možete postavljati u komentarima ispod fotografije na Instagramu - napisao je Štimac u objavi na društvenim mrežama.

Štimac je apelovao i da slanjem poruke “927“ na broj 3030 možete pomoći Ognjenu i drugima da pobede zdravstvene i druge probleme, kao i da novac može da se uplati na račun fondacije “Budi human“: 160-6000000823057-13 (dinarski račun) i 160600000082305034 (devizni račun).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.