ERTEL SAGA SE NASTAVLJA! Igrači izglasali da ga žele u timu, a uprava ga izbacuje napolje!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Ne stišava se bura

ERTEL SAGA SE NASTAVLJA! Igrači izglasali da ga žele u timu, a uprava ga izbacuje napolje!

Saigrači su pružli podršku Ertelu, ali uzaludno

Objavljeno:

Strasti se ne stišavaju posle odluke Barselone da ne dozvoli svom organizatoru igre Tomasu Ertelu da se u utorak sa gostovanja protiv Anadolu Efesa ukrca na avion iz Istanbula i vrati sa timom u Španiju, a košarkaški portal "Eurohoops" prenosi da su saigrači dali podršku francuskom plejmejkeru.

Tomas Ertel
foto: EPA/Erdem Sahin

Ertel je ostavljen u Turskoj pošto je ustanovljeno da je gostovanje kluba iskoristio da sebi pronađe novi angažman „iza leđa“ klubu.

Prema pisanju "Eurohoops" svi igrači katalonske ekipe upitani su da li žele da Ertel ostane u timu i svi do jednog su odgovorili da žele. Međutim, generalni menadžer tima i trener Šarunas Jasikevičius rekli su da bi najbolje za igrača bilo da izađe iz ugovora sa Kataloncima i nađe novi angažman u timu koji igra van ACB lige.

Ukoliko to ne bude moguće, tim će se postarati da Huertel nastavi da trenira sa rezervnim timom Barse, ali da ne igra utakmice. Ertel ima 31 godinu, u Barseloni je od 2017. godine, a prethodno je nastupao za Efes, Baskoniju, Alikante, Strarzburg i Ortez.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.