DOŠAO JE RADONJIĆ, JEDAN STRANAC ODLAZI: Za njega više nema mesta u Crvenoj zvezdi!
Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

prvi potez novog trenera

DOŠAO JE RADONJIĆ, JEDAN STRANAC ODLAZI: Za njega više nema mesta u Crvenoj zvezdi!

Crveno-beli će se verovatno rastati s njim

Objavljeno: 15:37h

Stigao je novi trener u Crvenu zvezdu, a to će već sada nositi neke promene i u igračkom kadru. U danu kad su crveno-beli potvrdili dolazak Dejana Radonjića, odmah su reaktivirali i ugovor sa Lendrijem Nokom koji je bio "zamrznut" zbog problema sa povredom koju je imao Kamerunac.

Dolazak još jednog centra automatski znači i da se stvorio višak i da će neko otići, a to će biti Emanuel Teri, koji i jeste bio došao kao zamena za Noka.

Večiti derbi, Rašon Tomas, Emanuel Teri, Džordan Lojd, Markus Pejdž
foto: Starsport©

Amerikanac nije uspeo da utiče na igru Zvezde kao što se očekivalo, u poslednjih nekoliko utakmica koje je vodio sada bivši trener Saša Obradović, čak nije bio ni u protokolu, pa je jasno da se na njega više ne računa.

U Evroligi je upisivao u proseku 5,6 poena po utakmici uz 4,4 skoka i 1,1 blokadu. Sa druge strane, nije blistao ni na Jadranu, pošto je sa četiri poena po meču uz 4,6 uhvaćenih lopti za 15 minuta tek s vremena na vreme beležio zapažene poteze.

Sa Terijem će saradnja biti prekinuta i on će postati slobodan igrač, dok će Noko već u nedelju verovatno debitovati protiv Igokee.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.