NEDOVIĆ PRELAZI U FUDBALERE, VEĆ ODABRAO I KLUB U KOME ĆE IGRATI: Oni mu poručili da ga čekaju!
Foto: Starsport©

postaje fudbaler?

NEDOVIĆ PRELAZI U FUDBALERE, VEĆ ODABRAO I KLUB U KOME ĆE IGRATI: Oni mu poručili da ga čekaju!

Slavni košarkaš izrazio je želju da proba da igra i fudbal, a klub koji je pomenuo s zadovoljstvo ga je prihvatio i pozvao da im se pridruži

Objavljeno:

Nemanja Nedović izrazio je želju da kada završi košarkašku karijeru, želi da se bavi fudbalom. Odbranao je klub za koji bi voleo da igra, FK Prvi Maj iz Rume.

Nemanja Nedović
foto: EPA/Georgia Panagopoulou

Međutim, moraće da se sačeka sa tim fudbalom, jer Nemanja trenutno odlično igra. Ove nedelje je ubacio nerealnih 39 poena za PAO protiv Makabija.

- Možda sam lud, ali kada završim profesionalno sa košarkom, želim da probam da igram fudbal u nekom nižerazrednom klubu barem jednu sezonu. To je moja neostvarena želja, baš bih to voleo da probam. Neka treća-četvrta srpska liga. Imam vikendicu blizu Rume, bilo bi idealno da igram tamo za "Prvi maj" Ruma, ne znam samo da li bi me prihvatili - pričao je Nedović u razgovoru za Sport klub.

Klub iz Rume je spreman i poželeli su mu dobrodošlicu.

- Nemanja, dobrodošao si naravno. Zadovoljstvo nam je da to čujemo, radi se o velikom košarkašu, siguran sam da i u fudbalu ima šta da pokaže. Vrata našeg kluba iz Rume su mu otvorena, čekamo ga kada dođe u Srbiju i Rumu - poručio je Vukanac.

Nemanja bi bio lepo pojačanje za njih, kroz šalu je rekao Vukanac.

- Cilj nam je plasman u Prvu ligu, gde nikada u istoriji nismo bili. Gradimo drugu tribinu za prolećni deo sezone. Eto, taman da nam dođe i Nemanja, lepo pojačanje za Prvu ligu -.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.