NISAM IMAO SIMPTOME, A IMAM KORONU: Kad sam video rezultat testa, baš sam se uplašio! Uzdrmalo mi je psihu!
Foto: Starsport©

izdržaće i to

NISAM IMAO SIMPTOME, A IMAM KORONU: Kad sam video rezultat testa, baš sam se uplašio! Uzdrmalo mi je psihu!

Srpski centar je istakao da se nije osećao psihički dobro kada je saznao da je zaražen

Objavljeno: 13:12h

Maler je zadesio našeg Nikolu Milutinova odmah na početku sezone i to zato što je bio pozitivan na testu na koronavirus.

U subotu je njegov klub, CSKA iz Moskve, saopštio da je srpski reprezentativac prema rezultatima testa zaražen Covid-om, pa zbog toga mora da provede narednih 10 dana u samoizolaciji i propustiće meč u Evroligi protiv Baskonije.

Sada je naš centar dao izjavu o tome kako se osećao kada je saznao da ima koronavirus.

- Nisam imao simptome i kada sam dobio pozitivan nalaz, bio sam prilično uplašen. Psihički sam se osećao loše. Medicinsko osoblje iz kluba sve vreme je uz mene. Zatvoren sam u kući i jedva čekam da izađem napolje - rekao je Milutinov za "Walla Sports".

Milutinova je poterao baksuz da odmah na početku i to u novom klubu ispadne "iz stroja", što ga, kako je rekao, frustrira.

- Imamo neke teške utakmice na početku sezone, a ja ne mogu da pomognem. Verujem da ću kroz nekoliko dana biti spreman da se vratim aktivnostima i kućnom treningu. Pozitivna stvar u celoj ovoj priči jeste što ću nakon oporavka i povratka na teren verovatno imati veće šanse da ostanem zdrav i da neću morati da se plašim bolesti u ključnom delu sezone. Obećao sam prijateljima da ću nadoknaditi svoje odsustvo - poručio je Milutinov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.