BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac Delija se vraća u Zvezdu!
Tejlor Ročesti i Bili Beron, Foto: Starsport©

gotovo

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac Delija se vraća u Zvezdu!

Najbolji strelac Evrolige bio je u sezoni 2014/15, kada je igrajući za Nižnji u proseku postizao 18,9 poena u 21 utakmici

Objavljeno:

Kako RSB nezvanično saznaje, naturalizovani crnogorski košarkaš, Tejlor Ročesti po drugi put će obući Zvezdin dres. Ovaj sjajni plej ove godine je napunio 35 godina, a u Beograd se vraća nakon epizoda u Kini i Olimpijakosu. Sa Zvezdom je osvojio titulu u domaćem prvenstvu 2018. godine.

U Crvenoj zvedi je odigrao 30 utakmica u Evroligi na kojima je prosečno postizao 13,4 poena i 5 asistencija po meču, dok je u ABA ligi beležio 14,6 poena i 6 asistencija, a pre Zvezde u karijeri je igrao još za Getingen, Galatasaraj, Albu, Le Man, Lokomotivu Kubanj, kao i za reprezentaciju Crne Gore. Prošlu sezonu proveo je u Olimijakosu u čijem dresu je odigrao 21 meč u Evroligi i za prosečno 14 minuta po meču beležio 4,6 poena i 3,6 asistencija.

Tejlor Ročesti
Tejlor Ročesti foto: Fonet

Najbolji strelac Evrolige bio je u sezoni 2014/15, kada je igrajući za Nižnji u proseku postizao 18,9 poena u 21 utakmici.

Ročesti je u Kini igrao i za Tjanđin, za koji je prosečno postizao 33,5 poena, 4,7 skokova i 9,1 asistenciju u 45 utakmica, pre nego što je potpisao za Anhuj, gde je na 14 mečeva imao u proseku 26,4 poena, 5,4 skoka i 8,3 asistencije.

(Espreso.co.rs/RSB)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.