EKSPLOZIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Bivši igrač i ljubimac navijača na korak od povratka u Zvezdu!
Foto: KK Crvena zvezda

evroliga

EKSPLOZIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Bivši igrač i ljubimac navijača na korak od povratka u Zvezdu!

Čeka se rasplet...

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda u potrazi je za igračem na bekovskim pozicijama, a jedna od opcija koje se spominju u košarkaškim kuloarima je doskorašnji organizator igre Olimpijakosa i bivši košarkaš Zvezde, Tejlor Ročesti.

Ročesti je bio deo ekipe koja je ostala bez Evrolige u sezoni 2017/2018 porazom od Budućnosti u finalnoj seriji, nakon čega je otišao u Kinu, da bi prošlu sezonu koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa proveo u Olimpijakosu.

foto: Dado Đilas

Nakon isteka ugovora sa timom iz Pireja nekadašnji osvajač trofeja "Alfonso Ford" namenjenog najboljem strelcu Evrolige (2015. godine) povezivan je sa Baskonijom, Fenerbahčeom, čak i Betisom, ali je još uvek slobodan igrač.

Da li će Ročesti i stići na Mali Kalemegdan ili će crveno-beli dres obići neki drugi igrač biće poznato verovatno u narednih nekoliko dana, ali je nakon utakmice sa Fenerbahčeom jasno da je pojačanje u spoljnoj liniji preko potrebno, ukoliko postoji ambicija da se klub bori za iole ozbiljniji plasman u elitnom takmičenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.