ŽIVOTI SU NAJVAŽNIJI: Saša Obradović dao zanimljivu izjavu nakon pobede u Zagrebu!
Foto: Starsport©

aba liga, 1. kolo

ŽIVOTI SU NAJVAŽNIJI: Saša Obradović dao zanimljivu izjavu nakon pobede u Zagrebu!

Strateg crveno-belih smatra da je od izuzetne važnosti da se sezona ne prekida

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović prokomentarisao je ubedljivu pobedu svog tima protiv Cibone na otvaranju sezone u ABA ligi.

Nakon što su u prvom ovosezonskom takmičarskom meču poraženi od Fenerbahčea u Evroligi, košarkaši sa Malog Kalemegdana su furiozno prošli kroz Zagreb savladavši Cibonu sa 104:66.

- Pričali smo nakon Turske, da u odnosu na prvu evroligašku utakmicu napravimo drugačiji pristup ovom meču. Kvalitet je došao do izražaja na svim pozicijama od prvog minuta protiv Cibone, i pobeda nije dolazila u pitanje. Respektujemo svakoga, svaku ekipu pa smo i Cibonu. Video sam ih protiv Zadra, vrlo solidno izadnje su imali. Ali, znali smo šta treba da radimo, znali smo da se teško nose sa pritiskom, sa fizičkom igrom. Dobro je da smo pobedili, i da smo pobedili na ovaj način, sagoreli smo u želji na prvoj utakmici - rekao je Obradović.

foto: Starsport©

Strateg crveno-belih smatra da je od izuzetne važnosti da se sezona ne prekida ukoliko zdravstvena situacija bude nepovoljna i rešenje vidi u popularnim "balonima".

- Za sve je isto, nažalost, najviše gubi sport, ali izuzetno je važno da se igra ne po cenu života, ali ako treba da se igra na drugi način poput ovih balona… Moramo da igramo, da ne prestajemo, život je najvažniji, ali baloni su pokazali da se može i tako, ako je to model, ali ne smemo da imamo pauze kao prethodne sezone - ističe Obradović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.