ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDAN POSAO: Pao novi potpis na Malom Kalemegdanu!
Foto: Starsport©

lako je doneo odluku

ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDAN POSAO: Pao novi potpis na Malom Kalemegdanu!

Crveno-beli su "blindirali" iskusnog centra na još tri godine

Objavljeno:

Na Malom Kalemegdanu Crvena zvezda je završila još jedan važan posao koji je imala, a to je produženje vernosti sa Ognjenom Kuzmićem.

Iskusni centar je potpisao novi ugovor sa crveno-belima koji će trajati do leta 2023. godine, što je retkost u današnjoj košarci. Ovo znači da će do njegovog isteka, u svom drugom mandatu, rođeni Dobojlija provesti čak 5 godina u klubu.

foto: ABA liga

- Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine, nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu kao što je to uradila Crvena zvezda - rekao je Kuzmić za klupski sajt podsetivši da je Zvezda uz njega bila i nakon teške saobraćajne nesreće iz 2019.

- Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica. Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama - dodao je 30-godišnji centar iz Doboja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.