PUŠTATE MIDŽETA DA POLAŽE LOPTU PORED VAS! Trinkijeri vređao Čovića na tajm autu?!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

NEMILE SCENE

PUŠTATE MIDŽETA DA POLAŽE LOPTU PORED VAS! Trinkijeri vređao Čovića na tajm autu?!

Nervoza je učinila svoje

Objavljeno:

Osim brutalno dobre igre Crvene zvezde tokom svih 40 minuta trećeg polufinalnog duela ABA lige, krvavog incidenta pre utakmice u kome je učestvovao voditelj i glumac Milan Kalinić, kao i bizarne situacije posle derbija na pres konferenciji, kad je izvesni navijač Zvezde treneru Partizana pokušao da uruči bokserske rukavice, ovaj meč ostaće upamćen i po jednom tajm autu.

Naime, Andrea Trinkijeri je na 5 minuta do kraja prilikom vođstva Crvene zvezde 78:43, pozvao tajm aut u kome je, po svemu sudeći, izvređao omalenog plejmejkera crveno-belih Filipa Čovića.

- Kako se dopušta da midžet (patuljak, kepec - prim. aut.) položi loptu? - dva puta je svojim igračima ponovio trener crno-belih, a onda nastavio:

- Momci, ovde se radi o poštovanju sebe, naše profesije, nas kao ljudskih bića! - drao se kouč Partizana dok je s tribina odzvanjala pesma navijača Zvezde.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovaj momenat ostao je zabeležen i na društvenim mrežama:

Crvena zvezda pobedila je svog najvećeg virala sa 84:63 i plasirala se u finale ABA lige, gde čeka pobednika odlučujućeg duela između Cedevite i Budućnosti, koji će danas biti odigran u Zagrebu.

BONUS VIDEO:

SKANDAL NA KONFERENCIJI POSLE DERBIJA: Navijač Zvezde OVIM poklonom pokušao da isprovocira trenera Partizana!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.