MILAN KALINIĆ MLATIO NAVIJAČA ZVEZDE U PIONIRU, ČOVEK ZAVRŠIO KRVAVE GLAVE! Skandalozno ponašanje voditelja Pinka!
Milan Kalinić i Dragan Šutanovac na derbiju između Crvene zvezde i Partizana, Foto: Starsport©

VIP SUKOB

MILAN KALINIĆ MLATIO NAVIJAČA ZVEZDE U PIONIRU, ČOVEK ZAVRŠIO KRVAVE GLAVE! Skandalozno ponašanje voditelja Pinka!

Voditelj i glumac bi zbog ovoga mogao da završi u Padinjaku

Objavljeno: 11:50h

Krvavu uvertiru imao je jučerašnji derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji su crveno-beli dobili ubedljivo rezultatom 84:63.

Naime, dok je trajalo zagrevanje igrača oba tima, pred početak utakmice glumac i voditelj Milan Kalinić sukobio se s jednim od navijača u VIP delu, u prvom redu pored terena.

Razlog za sukob bio je taj što je pomenuti navijač, inače vatreni pristalica Zvezde koji sa svojim prijateljima putuje na mnoga gostovanja crveno-belih čak i u inostranstvo, navodno seo na mesto koje mu nije pripadalo.

To je iznerviralo Kalinića, koji se našao u društvu Marka Vučkovića, jednog od vođa navijača Crvene zvezde sa Senjaka. Glumac je prvo ušao u verbalni sukob s navijačem Zvezde, a onda su proradile i pesnice.

- Šta sereš ti? - tim rečima obratio se Kalinić navijaču, posle čega je krenulo brutalno pesničenje.

U ovom trenutku anonimni navijač požalio se, kako su prisutni posvedočili, da je njega neko prvi udario, zbog čega je uskoro izbila frka čiji je ključni tabadžijski akter bio Milan Kalinić.

Pogledajte momenat kako glumac pesnicama u glavu nabada navijača kluba za koji i on navija:

Reporter Espresa našao se u blizini u vreme pomenutog incidenta. Kako smo mogli da vidimo, osim Kalinića nesrećnog zvezdaša pesnicama u glavu mlatila je još jedna osoba. U tom trenutku policije nije bilo nigde, a tek pošto je navijač završio krvave glave, pojavilo se obezbeđenje u žutim prslucima.

U istom delu dvorane nalazio se i bivši lider DS i nekadašnji ministar Dragan Šutanovac, koji je zadržavao vidno razjarenog Kalinića da se još brutalnije ne obračuna s navijačem.

Tu se motao i reditelj Jug Radivojević, još jedan vatreni navijač Zvezde, ali on nije učestvovao u incidentu.

Deo sukoba koji nedvosmisleno ukazuje na Kalinićevu ulogu u tuči objavio je i novinar Vladan Tegeltija na društvenim mrežama:

foto: Printscreen

Neposredno posle meča Kalinić je pojasnio svoju ulogu u ovom krvavom incidentu:

- Gde ste baš vi zvali što ste stavili najgori naslov? Samo ću vam reći, došao sam na utakmicu sam, kao što uvek dolazim - rekao je Kalinić novinaru Telegrafa.

Inače, kako prenosi ovaj portal, policija je obavestila dežurnog tužioca o umešanosti glumca i voditelja u incident. Ukoliko tužilac odluči da reaguje, Kalinić bi mogao da se suoči s novčanom kaznom od 150.000 dinara i pretnjom dva meseca robije.

Poznatom navijaču Zvezde ovo nije prvi put da dolazi u sukob sa zakonom. Daleke 1992. godine iz prostorija Sportskog društva Crvena zvezda s nekoliko prijatelja pokušao je da iznese televizor marke Sony. U tome ih je sprečilo obezbeđenje, a Kalinić je 2011. osuđen na 4 meseca uslovno.

Dve godine kasnije glumac je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je teško povređen vozač, ali se nagodio s Tužilaštvom.

Sledeći incident desio se 2017. kad je voditelj za volanom svog džipa prešao u suprotnu traku sudarivši se s vozilom s mađarskom registracijom. Tom prilikom povređene su dve osobe.

Kako pisanje pojedinih portala prenosi Telegraf.rs, Kalinić bi mogao da ode u zatvor zbog neodazivanja na sudske pozive.

Inače, to što je brutalno tukao navijača nije bilo dovoljno da se Kalinić udalji iz dvorane, odakle je gledao kako tim za koji navija gazi Partizan, pa je posle utakmice poleteo u zagrljaj Filipu Čoviću, što je zabeležila kamera Espresa:

BONUS VIDEO:

Delije vređaju Vanju Marinkovića

Pionir je bio krcat, da li je u hali bilo više navijača nego što sme da bude?

Delije se sprdaju s Novicom Veličkovićem:

SKANDAL NA KONFERENCIJI POSLE DERBIJA: Navijač Zvezde OVIM poklonom pokušao da isprovocira trenera Partizana!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.