BIZARNA SCENA POSLE DERBIJA: Navijač Zvezde upao na pres konferenciju i dao poklon Andrei Trinkijeriju!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

LUDILO!

BIZARNA SCENA POSLE DERBIJA: Navijač Zvezde upao na pres konferenciju i dao poklon Andrei Trinkijeriju!

- Ako smo kućni prijatelji, molim te da me sledeći put zaobiđeš - odbrusio mu je

Objavljeno: 00:53h

Trener Partizana Andrea Trinkijeri u najavama Večitog derbija često je povlačio paralele sa boksom, nadao se podvigu u stilu Rokija Marćana, a kada su crno-beli nokautirani dobio je i prihvatio poklon jednog navijača Zvezde - zlatne rukavice.

Taj navijač pokušao je da isprovocira Trinkijera bokserskim rukavicama, tako što je hteo da mu ih uruči, što mu u prvi mah nije pošlo za rukom.

- Ajde dođi, daj mi poklon, hvala ti, obožavam boks. Baš si gospodski postupio - kisele face replicirao je Trinkijeri navijaču Zvezde.

Inače, kako saznajemo, taj navijač je jedan poznati beogradski zubar i član je skupštine fudbalskog i košarkaškog kluba, delegiran od strane navijača (ime poznato redakciji - prim. aut.)

Po završetku konferencije pomenuta osoba je prišla Trinkijeriju i izvinila mu se na tom gestu rekavši da su kućni prijatelji, da se znaju preko nekih zajedničkih poznanika i da je sve uradio u najboljoj nameri.

- Ako smo kućni prijatelji, molim te da me sledeći put zaobiđeš - rekao mu je dosta besnim tonomTrinkijeri kada su se opet susreli ispred svlačionice.

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.