ZVEZDA PREDSTAVILA TOMIĆA: Da se plašim, ostao bih kući! Hvala Nebojši Čoviću što me je vratio u rodni grad!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Poziv koji je čekao

ZVEZDA PREDSTAVILA TOMIĆA: Da se plašim, ostao bih kući! Hvala Nebojši Čoviću što me je vratio u rodni grad!

Na svom prvom zvaničnom samostalnom poslu Tomić najavljuje uzbudljivu sezonu

Objavljeno:

Crvena zvezda je predstavila novog trenera Milana Tomića koji je u petak potpisao trogodišnji ugovor i od sledeće sezone vodiće košarkaše crveno-belih.

Na Malom Kalemegdanu održana je promocija novog šefa stručnog štaba koji se posle 26 godina provedenih u Grčkoj vratio u Srbiju i u rodni grad.

Milan Tomić je proveo 13 godina igračke karijere u Olimpijakosu, a potom je radio kao tim-menadžer, trener, a najviše kao pomoćni trener u tom klubu, sve do sada kada je odlučio da preuzme vođstvo srpskog šampiona.

- Opredelili smo se da Milan Tomić bude novi trener. O njegovim referencama nema šta da vam pričam. Dugo je u košarci i kao igrač, trener, direktor... Zajednički ćemo usaglašavati sve naredne korake kako bismo se što bolje pripremili. Želim svu sreću Tomiću, biće uzbudljivo, neće biti dosadno to vam obećavam - poručio je predsednik Zvezde, Nebojša Čović na početku obraćanja.

Potom je reč preuzeo Tomić koji je istakao da se ne plaši izazova vođenja jednog od najtrofejnijih timova u regionu.

- Veoma mi je drago što sam se vratio u rodni grad, na tome hvala Nebojši Čoviću. Posle 26 godina provedenih u Atini stigao je Zvezdin poziv. Želimo da pokušamo da napravimo nešto veoma dobro sa klubom. Uveren sam da će ovo biti dobra sezona ako nas podrže navijači. Svi protivnici koji dolaze u Beograd zaziru od Zvezdinih navijača. Nadam se da ćemo igrati dobru i atraktivnu košarku. Ne plašim se vođenja Zvezde, da je tako, sedeo bih kod kuće - poručio je Tomić.

On nije hteo odmah da se bavi time kakvu igru će zahtevati od svoje ekipe.

- Kada bih pokušao da objasnim kako će Zvezda u narednoj sezni igrati, trebalo bi mi tri sata. Dobra i kvalitetna košarka zahteva dobar rad na treninzima, sve ostalo će se videti na terenu - rekao je Tomić.

Što se tiče pojačanja za sada je "ostao zakopčan do grla" i poručio zvezdaškoj javnosti da se strpi i da će svi blagovremeno biti obavešteni o tome.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.