CRVENA ZVEZDA DOBILA NOVOG TRENERA!
Foto: Saša Pavlić Koky

Zvanično

CRVENA ZVEZDA DOBILA NOVOG TRENERA!

Crveno-beli su potpisali ugovor na tri godine

Objavljeno: 17:19h

Milan Tomić je novi trener Crvene zvezde.

Doskorašnji pomoćnik u Olimpijakosu potpisao je ugovor na tri godine sa šampionom Srbije.

Rođen je 23. jula 1974.godine u Beogradu, a na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde dolazi nakon izuzetno bogate 26-godišnje karijere kao igrač i trener u Olimpijakosu iz Pireja, a nastupao je još i za Radnički.

Milan Tomić na potpisu ugovora sa Crvenom zvezdom
Milan Tomić na potpisu ugovora sa Crvenom zvezdom foto: kkcrvenazvezda.rs

Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-belima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

- Milan Tomić stiže u Crvenu zvezdu željan dokazivanja, i sa izuzetno bogatim košarkaškim iskustvom, jer je nakon igračke karijere, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope obavljao sve važne operativne poslove: tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata. Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener Crvene zvezde - navodi se na sajtu kluba uz poruku: - Dobro došao kući Milane!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.