SJAJNI PREDLOZI: Kako da sa malo uloženog novca u garderobu budete kvalitetno i trendi obučene
Foto: Profimedia

neverovatna ponuda

SJAJNI PREDLOZI: Kako da sa malo uloženog novca u garderobu budete kvalitetno i trendi obučene

Dobra garderoba ne mora da vam isprazni novčanik,

Objavljeno:

Ukoliko pratite trendove, i volite da ste obučene kvalitetno, moderno i upečatljivo, imamo sjajne predloge za vas!

Dobra garderoba, ne mora da vam isprazni novčanik, zato pogledajte pantalone, haljine, suknje, saoke koji će obeležiti ovu sezonu, a koštaju manje od 2.700 dinara!

Pantalone od eko kože su odličan pogodak, za sve dame koje žele biti primećene! Ove pantalone su jednostavnog kroja od sjajne eko kože, sa malo plićim pojasom. Materijal je vrlo kvalitetna eko-koža koja ima dosta likre i lepo se prilagođava svakoj građi. Boje su klasične crna, bordo i kapućino i fenomenalne nove sjajne roze, bronza i silver u kojima jednostavno moraš biti primećena. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 1190 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pantalone
Pantalone foto: Promo

Predlažemo baggy farmerke kao ključni komad za ovu godinu, a dajemo vam i ideju na koji način da ih kombinujete. Mogućnosti su neograničene, ali garantujemo da ćete izgledati kul, seksi i šik, ako ih uparite sa elegantnim štiklama i kariranom košuljom. Cena kratkih baggy farmerki je 2390 rsd, OVDE ih možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Farmerke
Farmerkefoto: Promo

Ove sezone teksas haljina je hit. Može biti veoma elegantna, ženstvena, a i isto tako i sportska. Odlučite se za nešto drugačije i nek ona bude vaš izbor ovog proleća i leta. Dostupna je u plavoj i crnoj varijanti, OVDE je možete poručiti po ceni od 2340 rsd, pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Teksas haljina
Teksas haljina foto: Promo

Ultra moderne široke baggy pantalone od sjajne eko kože imaju široki lastiš i zanimljivi učkur oko pojasa. Lako se kombinuju uz razne komade odeće.

Izuzetno su lake za nošenje i daju potpuni osećaj slobode. Dostupne su u 4 različite boje, OVDE ih možete poručiti za 1390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima

Baggy
Baggy foto: Promo

Ukoliko su vaš favorit haljine, uska rebrasta haljina je naš predlog. Napravljena je od fleksibilnog, rebrastog materijala koji ističe Vaše obline. Ima moderne izreze na ramenima i tri-četvrt rukave. Dostupna je u sivoj i bordo boji, za samo 880 rsd. OVDE je poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Haljina
Haljina foto: Promo

Trend koji se već godinama provlači u različitim varijacijama – svetle, tamne, kratke, oversized, uske, široke – teksas jakne. Ono što je spedcifično za ovu sezonu jeste promena u kroju. U fokusu su oversized, pomalo kockaste i definitivno duže od klasičnih teksas jakni koje će vašem izgledu dati jedan šik izgled moderne gradske cice. Cena ove sjajne jakne je 2660 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Jakna
Jakna foto: Promo

Ovaj model je mnogim damama omiljen! U pitanju je kratka suknja sa širokim faltama koja se završava taman na struku, tako da fino pristaje uz telo. Dostupna u tri živopisne boje: pink, plavoj i žutoj. Budite romantične ovog proleća! Njena cena je 660 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Suknja
Suknja foto: Promo

Uzane pantalone od kvalitetne italijanske eko-kože sa zipovima na dnu nogavica bočno i bogatim metalnim zipom pozadi su pravi izbor za svečane prilike. Ultra moderne, kao stvorene za buntovne devojke i noćne izlaske. Patike i crop top, ili štikle i izazovni top, ove pantalone se uklapaju svaku kombinaciju. Dostupne su u 4 boje, kao i u sjajnoj varijanti. Cena je 1390 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

Pantalone
Pantalone foto: Promo

Ovo je odličan sako koji pristaje svakoj figuri. Ukoliko vam treba neki jednostavni stilski komad, koji će učiniti da izgledate instant moderno, koji ćete moći da kombinujete kako sa haljinama, tako i sa farmerkama i majicom, ovo je pravi sako za vas! Pada tačno do malo iznad pojasa i na najbolji način ističe vašu figuru. Materijal je skupoceni „Prada Rhomb“, sa sitnim i vrlo zanimljivim rombićima. Dostupan u četiri boje: bordo, teget, crnoj i beloj. Njegova cena je 1490 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Sako
Sako foto: Promo

Ove urbane pantalone pravo su oličenje sportske elegancije: dovoljno su moderne da mogu biti deo bilo koje dnevne kombinacije, dovoljno udobne da nikad ne poželite da ih skinete! Kombinujte ih sa patikama i majicom tokom vikenda ili budite smele i nosite ih sa izazovnim topom i visokim potpeticama u večernjim izlascima. Dostupne su u crnoj i srebrnoj boji. Metalik jogger pantalone možete OVDE poručiti, po ceni od 1390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pantalone
Pantalone foto: Promo

Volite sakoe? Laneni sako sa sjajem je pravi izbor za vas! Savršeni sako koji pristaje svakoj figuri. Ukoliko vam treba neki jednostavni stilski komad koji će učiniti da izgledate instant moderno, koji ćete moći da kombinujete kako sa haljinama, tako i sa farmerkama i majicom, ovo je pravi sako za vas! Pada tačno do malo iznad pojasa i na najbolji način ističe vašu figuru. Nežne boje i delikatni štras istaći će vašu ženstvenost i ten. Dostupan je u 6 boja. Njegova cena je 1390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Sako
Sako foto: Promo

Dobra, klasična haljina je svim damama potrebna! Ovo je uska, elegantna i izazovna haljina za devojke jednostavnog, a luksuznog stila. Ova haljina ističe vaše obline na najženstveniji mogući način i čini da se osećate kao u drugoj koži. Napravljena je od prvoklsanog prirodnog materijala viskoze Marocan koja dozvoljava koži da diše i omogućava udobnost tokom čitavog dana. Materijal ima dosta likre i vrlo lepo se tegli i prilagođava vašim oblinama. Dostupna je u 6 boja, njena cena je 990 rsd, OVDE je poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Haljina
Haljina foto: Promo

Još sjajnih artikala, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.