SUROVO! Odlučeno ko će igrati Evroligu...
Kevin Panter i Adam Hanga, Foto: Starsport

to bi bilo to

SUROVO! Odlučeno ko će igrati Evroligu...

Doviđenja, braćo

Objavljeno:

Ostalo je još da se u petak odigraju još četiri meča u regularnom delu Evrolige čime će se i zvanično spustiti zavesa na prvi deo takmičenja za sezonu 2023/2024.

Iako su Crvena zvezda i Partizan imali visoke ambicije u ovom takmičenju, na kraju su i jedni i drugi ostali bez plej-in faze, a o TOP 8 da ne i govorimo.

Košarkaški Večiti derbi
Košarkaški Večiti derbifoto: Starsport©

Crno-beli će u petak od 20 i 30 dočekati Valensiju i maće šansu da završi na 11. mestu. čime će ostati ispod crte za plej-in. Zvezda je sa druge strane ostvarila daleko gori rezultat i sa učinkom 11-23 završava takmičenje na 16. mestu. Iza Zvezde su ostali samo fenjeraši Alba i Asvel.

Što se tiče daljeg nastavka, Evroliga će se u ovoj sezoni još igrati... direktan plasman u TOP 8 izborili su: Real Madrid, Barselona, Monako, Olimpijakos, Fenerbahče i Panatinaikos, dok će u plej-in: Anadolu Efes, Baskonija, Virtus i Makabi iz Tel Aviva.

Tabela Evrolige
Tabela Evroligefoto: Printscreen/Flashscore.com

To bi bilo to od Crvene zvezde i Partizana za ovu sezonu. Evroliga je teško i surovo takmičenje i ona kažnjava sve greške, opuštanja, probleme sa povredama itd...

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.