Grobari se nadali, ali on IPAK IDE iz Partizana! Da li su crno-beli pogrešili?
KK Partizan, Foto: FOTO: Starsport

odlučeno

Grobari se nadali, ali on IPAK IDE iz Partizana! Da li su crno-beli pogrešili?

Trojkaš kakav se retko viđa

Objavljeno: 16:04h

Došao je u Partizan kao veliko pojačanje 2022. godine, a klub napušta bez pravog učinka, iako su Grobari od Tristana Vukčevića očekivali da bude jedan od predvodnika "parnog valjka"!

Tristan će tako nakon nepune tri sezone krenuti put Amerike, tačnije u prestonicu SAD, Vašington, gde ga čeka mesto u NBA timu Vizardsa.

Tristan Vukčević
Tristan Vukčevićfoto: Starsport©

Vukčević je u Partizanu pokazao sa kakvim košarkaškim talentom raspolaže. Od fizičkih predispozicija do fantastično "meke" ruke u šutu za tri, očekivalo se da mladi srpski košarkaš iz sezone u sezonu bude sve bolji...

I jeste, ali mogao je daleko bolje?

Prošle sezone je uglavnom grejao klupu, dok je u tekućoj evroligaškoj sezoni odigrao svega 111 minuta uz prostojan učinak na terenu. Upisao je 50 poena uz šut za tri 6/15.

Učinak Tristana Vukčevića u Partizanu
Učinak Tristana Vukčevića u Partizanufoto: Printscreen/Euroleague.net

Ipak, u 2024. godini je uglavnom bio na klupi, a često mu je zamerano da ne igra odbranu na način koji je neophodan za evroligaški nivo. nakon gostovanja crno-belih u Istanbulu potpuno je ispario iz tima.

Stigao je u Partizan kao "lažna petica", a odlazi kao trojka. Rano ili ne? Da li je Partizan pogrešio jer Tristanu nije dao veću šansu? Možda jednoga dana i saznamo.

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.