IZDAO DELIJE I ZVEZDU I POJAČAO PARTIZAN! Transfer koji je UZDRMAO Srbiju - tako je odlučio tada...
Grobari u areni, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

NEĆE MU OPROSTITI

IZDAO DELIJE I ZVEZDU I POJAČAO PARTIZAN! Transfer koji je UZDRMAO Srbiju - tako je odlučio tada...

"Hvala Zvezdi, ali Partizan je moj tim"

Objavljeno:

Nije iznenađenje da neko od košarkaša Večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, okrene "ćurak" i crveno-beli dres zameni za crno-beli - i obrnuto.

To je bio slučaj i sa Lukom Bogdanovićem, momkom koji je ponikao u Zvezdi, ali je karijeru u Evrokigi izgradio u dresu Partizana.

On je u periodu dok je branio boje Kahasola imao priliku da igra protiv Crvene zvezde u Evrokupu i tom prilikom je izjavio:

Luka Bogdanović
Luka Bogdanovićfoto: Saša Pavlić Koky

- Počeo sam karijeru u Crvenoj zvezdi, ali su od tada prošle mnoge godine. Igrao sam tamo samo godinu i po dana. Moj tim je ipak Partizan, jer sam tamo proveo tri sezone. Sve što sam ostvario kao igrač dugujem Partizanu. Drago mi je što smo sa Zvezdom u grupi, jer to znači da ću doći u Beograd. Biće ovo prvi put da igram protiv nekog srpskog kluba - rekao je svojevremeno Bogdanović.

Luka Bogdanović
Luka Bogdanovićfoto: Starsport©

Bogdanović je za Zvezdu nastupao od 2002. do 2004. godine, nakon čega je pojačao Partizan i za crno-bele nastupao do 2007. godine. Još jednom se vratio u Partizan - 2014. godine, ali je nakon samo nekoliko meseci napustio četu Duška Vujoševića.

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso/D.T/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.