NAJKONSTANTNIJI JE IGRAČ ZVEZDE, A O TOME SE NAJMANJE PRIČA: Moramo da promenimo stav, pravimo sebi problem...
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

JASNA PORUKA

NAJKONSTANTNIJI JE IGRAČ ZVEZDE, A O TOME SE NAJMANJE PRIČA: Moramo da promenimo stav, pravimo sebi problem...

Iskusni as kritikuje sebe, ali i saigrače

Objavljeno: 23:34h

Džoel Bolomboj je odigrao još jednu dobru partiju u dresu Crvene zvezde i sa nekoliko ključnih poteza u finišu meča sa Megom doprineo svom timu da prelomi i na kraju slavi u jako uzbudlivom meču.

Centar crveno-belih je izneo utiske posle trijumfa i istakao da nema razlike da li je u pitanju ABA liga ili Evroliga, da je cilj jasan.

- Pišemo pobedu, kako god da smo došli do nje. Napravili smo večeras sebi problem. Moramo bolje da ispoštujemo plan utakmice koji trener postavi. Bili smo mentalno spremni, ali smo možda malo potcenili protivnika. Oni su pogađali šuteve, igrali sa više energije, dobro otvorili utakmicu... Igraju mnogo u tranziciji, sa dosta pik en rola... Odigrali su dobro. Uvek je teško vratiti se kada sebi tako iskopate rupu, pa smo se pred poluvreme našli u interesantnoj poziciji. Pišemo pobedu i nastavljamo da radimo kako bi napredovali iz dana u dan - rekao je Bolomboj posle trijumfa nad Megom, a prenosi Mozzartsport.

Crveno-beli su loše otvorili meč i primili 27 poena u prvoj deonici.

- Možda da imamo bolji pristup, zaključno sa mnom. Da se bolje pripremamo, uz bolji stav. Nebitno da li je Evroliga ili ABA liga. Sve utakmicu su mi veoma važne, kao i timu, klubu i svi očekuju damo sve od sebe ko god da je protivnik.

Bolomboj zakucava
Bolomboj zakucavafoto: Starsport©

Bolomboj je jedan od najkonstantijih igrača od početka sezone.

- Zasad je prilično dobro. Iako mi se uloga menjala, bio sam konzistentan tokom čitave karijere. Ovde mi nije bilo potrebno mnogo vremena da se priviknem, dobio sam možda nešto veću ulogu i pokazujem više, ali smatram da je jedna od mojih vrlina to što uspevam da održim kontinuitet.

On i Uroš Plavišić su vodili veliku borbu na terenu, a u jednom momentu je došlo do verbalnog okršaja.

- Ne sećam se šta smo tačno rekli jedan drugom, ali možda je bio malo uzrujan kada sam mu udario blokadu pre toga. Kada sam posle pokupio ofanzivan skok, zakačio me je u padu. Sve je to bilo u trenutku, ne znam tačno ni šta sam rekao, ali to je to.

Prokomentarisao je i sjajnog Nikolu Topića.

- Veliki je deo njihovog tima i veoma je dobar. Tek će biti. NBA je prospekt i super je videti tako mladog igrača da igra tako protiv vrhunskih timova, postiže veliki broj poena, diriguje igrom, donosi dobre odluke i videti kako utiče na igru - zaključio je Džoel Bolomboj.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.