MARKO BARAĆ NE VOLI LAŽNU SKROMNOST: Bilo bi zasluženo i da smo mi pobedili...
Marko Barać, Foto: Starsport

zadovoljan upkos porazu

MARKO BARAĆ NE VOLI LAŽNU SKROMNOST: Bilo bi zasluženo i da smo mi pobedili...

Mladi stručnjak analizirao meč sa Zvezdom

Objavljeno: 21:04h

Trener Mege Marko Barać nije bio nezadovoljan nakon poraza od Crvene zvezde sa 98:88.

Mladi košarkaši su poklekli u finišu sjajnog meča, iako je sve moglo da prevagne na drugu stranu.

- Čestitam ekipi Zvezde na pobedi. Mislim da je mogla utakmica da ode na obe strane. Ne bi bilo nezasluženo da smo mi pobedili. Generalno, otvaranje utakmice je na onaj način na koji smo želeli napadački, došli smo do dubine u pik-en-rol igri. Zvezda je odreagovala, promenila način odbrane, dok smo se mi privikli, već je bilo poluvreme, ali zadovoljan sam načinom kako smo odgovorili u drugom poluvremenu. Dali smo 30 poena u trećoj četvrtini. Imali smo vođstvo kada se lomila utakmica. Imali smo otvorene šuteve, zicere, nismo pogodili, oni su čini mi se ubacili neke teške šuteve, ja generalno ne mogu da budem nezadovoljan što se tiče volumena šuta. Kada su šutevi za dva ili tri u pitanju. Naravno da su očigledno ti šutevi za dva bili nedovoljno otvoreni, možda nismo bili dovoljno odlučni da igramo kroz kontakt i zato nešto slabiji procenat. Ideja je bila na kontroli lopte. Mi smo uspeli da radimo to jako dobro. Na kraju druge četvrtine i u poslednjoj su nas kaznili i rešili meč u svoju korist. Ne mogu da budem nezadovoljan, mislim da smo pokazali jednu dobru igru, a publika neka oceni kakav je meč bio.

Teodosić i Topić
Teodosić i Topićfoto: Starsport©

Nikola Topić je ponovo bio najefikasniji u timu sa 21 poenom i po pet asistencia i skokova, ali Barać ne želi da umanjuje doprinos ostalih igrača.

- Mislim da sam već rekao da nisam nezadovoljan kako smo igrali. Svih 10 igrači koji su igrali su tu. Nikola nije igrao protiv Teodosića, neki drugi igrači su bili njegovi čuvari. On je uspeo da pročita u drugom poluvremenu situacije da bi bio agresivniji. Pokrenuo je naš napad u trećoj četvrtini.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.