TEODOSIĆ BEZ PARDONA: Ljut na sebe, ali i saigrače! (VIDEO)
Foto: Starsport©

POSLE DABAKLA

TEODOSIĆ BEZ PARDONA: Ljut na sebe, ali i saigrače! (VIDEO)

Iskusni plej analizirao težak poraz

Objavljeno: 23:27h

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić se oglasio posle teškog poraza od Olimpije iz Milana sa 93:71.

Iskusni plej je priznao da ga je jedna stvar razočarala...

- Sigurno najlošija u Evroligi sa naše strane. Znali smo da je Milano kvalitetna ekipa. Nismo u drugom poluvremenu odgovorili na agresivnost i to nas je koštalo ubedljivog poraza. Jedna stvar koja me je uplašila, da ne kažem iznervirala, jeste da smo odustali poslednjih šest, sedam minuta, ali okej i to se dešava. Sezona je duga. Loša utakmica, u kojoj nismo imali šansu da pobedimo - rekao je Teodosić i dodao:

- Sigurno možemo da nabrojimo jedno 20 izgovora zašto nismo bacili ili... Jedna vrlo loša utakmica koju treba što pre zaboraviti. Srećom sezona je takva da ima mnogo utakmica, ima prostora za iskupljenje. Ovo nije način kako treba da igramo.

04:16

Teodosić posle poraza od Olimpije

Falili su specijalisti za odbranu, Adam Hanga i Branko Lazić.

- Ne možemo da igramo sa pet defanzivaca... Sigurno nam fale svi igrači. Hanga, Laza, Nejpir je tek izašao iz povrede. Umorni smo malo. Imamo tri beka... Rokas je tu, Davidovac nam pomaže. Jedan od razloga je i taj što dolazi do zamora.

Teodosić se osvrnuo na start sezone.

- Sigurno da ovo nije rezultat koji nismo priželjkivali, 3-7. Ne kažem, ima još dosta da se igra. Ima prostora da se napreduje i da se dođe do cilja, Top 8 faze. Navijači, organizacija... Sjajna atmosfera, bez obzira što nismo igrali onako kako smo trebali, dobili smo podršku do samog kraja. Treba nam pobeda na gostovanju. Za sada je sve super, osim tog malo lošijeg starta u Evroligi. Treba ozbiljno da shvatimo, jer nismo u najsjajnijoj situaciji. Imamo dovoljno iskusnih igrača u ekipi i nemaju razloga da se plaše pobeda. Mislim da u nekom trenutku je bila naša neuigranost, malo sreća, svašta pomalo. Ne mislim da postoji neki strah od pobede - zaključio je Teo.

Zvezda naredni meč igra protiv Efesa sledećeg petka.

Bonus video:

04:25

Nikola Mirotić posle pobede nad Zvezdom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.