"JA SAM POLUSRBIN": Etore Mesina blista posle pobede, OTKRIO kako se pozdravio sa Nejpirom
Etore Mesina, Foto: Starsport©

oduševljen

"JA SAM POLUSRBIN": Etore Mesina blista posle pobede, OTKRIO kako se pozdravio sa Nejpirom

Posebno ga impresionirala atmosfera

Objavljeno: 22:55h

Trener Olimpije iz Milana Etore Mesina je imao samo reči hvale o protivniku, ali i o Srbiji nakon ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom.

Italijanski tim je u seriji od šest vezanih pobeda protiv crveno-belih.

- Očigledno važna pobeda za nas, hoću da čestitam svojim momcima, jer smo dobro radili, imali smo dobru prošlu sedmicu, dobili smo Efes i Valensiju, danas smo to ponovili. Srećan sam kako smo to uradili, nadam se da možemo nastavimo, dobili smo dobar tim pred 20.000 ljudi. Srećan sam zbog pobede, nadam se da će nam to dati dodatno samopouzdanje - rekao je Mesina.

Crvena zvezda - Armani
Crvena zvezda - Armanifoto: Starsport©

Imao je velike reči o Srbiji.

- Maodo je svaki dan bolji, imao je danas smo fantastičan meč. Donosio je dobre odluke. Imao je dobre šuteve, procente, ono što je za trenera najvažnije, dobre šuteve je imao, birao prave trenutke. Osećam se polu Srbinom ovde kada dođem, koliko smo puta sam trenirao srpske igrače. Veliko mi je zadovoljstvo kada dođem ovde - rekao je Etore.

Demantovao je još jednom komentare o Nejpiru.

- Prvi put u životu, verovao sam pogrešnoj osobi, već sam to rekao danas. Prvi put mi se desilo da se novinar više nije oglašavao posle te moje izjave. Nisam želeo da kopam dalje po toj priči. Srdačno sam se pozdravio sa Nejpirom po završeku utakmice.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.