"NEMA BEŽANJA, KRIVICA JE APSOLUTNO MOJA": Trener Mornara OTVORIO DUŠU posle poraza od Zvezde
Mihailo Pavićević, Foto: Starsport©

težak period

"NEMA BEŽANJA, KRIVICA JE APSOLUTNO MOJA": Trener Mornara OTVORIO DUŠU posle poraza od Zvezde

Neke loše odluke su skupo koštale Barane

Objavljeno: 23:48h

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević je bio surovo iskren na konferenciji za medije posle poraza od Crvene zvezde u Beogradu sa 95:75.

Crnogorski tim definitivno nije na nivo nekih ranijih sezona, a iskusni stručnjak je pokušao da objasni razloge loših rezultata.

- Želeo bih da vas pozdravim i čestitam ekipi Zvezde na pobedi. To se nije dovodilo ni pre ni tokom meča u pitanje. Jednostavno, mi smo pokušali da se suprotstavimo koliko smo mogli. Dominacija pod košem je bila evidentna, a kada imate takvu dominaciju sa 22 ofanzivna skoka, a onda ekipa koja ima spoljnu liniju koja kažnjava sve živo, moram da budem zadovoljan kako smo se pokazali. Borili smo se u okviru svojih mogućnosti i pokušali da učinimo utakmicu zanimljivom. Nismo u dobroj situaciji. Nikako ne padamo duhom, nego ćemo se boriti do kraja, nego već od naredne utakmice, pa do kraja da izborimo status u ABA ligi. Kao što je poznato, napravili smo neke promene, a biće ih još. Imamo probleme iz utakmice u utakmicu. U trku moramo da reagujemo, da nađemo neka rešenja i pod košem i još uvek tražimo nešto na spoljnim pozicijama, teško je naći igrača koji će napraviti prednost. Da ne dužim sa problemima, želim Zvezdi dosta uspeha u Evroligi i ABA ligi i da poželim treneru Sferopulosu dobrodošlicu u ABA ligu. Sve najbolje u nastavku sezone- rekao je Pavićević.

Crvena zvezda - Mornar
Crvena zvezda - Mornarfoto: Starsport©

Zatim je Pavićević upitan o pojačanjima.

- Znate, kako smo primali komplimente da pogađamo strance i pojačanja, tako moramo da kažemo da smo nekada pogrešili i to je evidentno. Ne mogu da kažem da smo promašili sa pojačanjima, ali sa dobrim brojem jesmo. Kada ste limitirani, onda tražite pojačanje iz svog budžeta. Kada dovedete rukije iz Amerike. Nikada ne znate u kom pravcu će to otići, mač je sa dve oštrice. Znate čija je to krivica, tu nema bežanja, apsolutno je moja. Ja neću dozvoliti da ako pogrešim jednom. Već smo napravili izmene. Tražićemo još neke promene da napravimo ekipu koja može da izbori opstanak u ABA ligi, da li ćemo uspeti, to nema sumnje- zaključio je on.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.