ZVEZDA SA POLA GASA PREGAZILA MORNAR! Najgori tim lige NASTRADAO u Beogradu
Foto: Starsport

8. kolo aba lige

ZVEZDA SA POLA GASA PREGAZILA MORNAR! Najgori tim lige NASTRADAO u Beogradu

Lakši trening za crveno-bele

Objavljeno: 23:31h

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali ekipu Mornara iz Bara u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa 95:75, u okviru 8. kola ABA lige.

Poslednji tim regionalne lige nije mogao ništa protiv prvog, pa se pitanje pobednika ni u jednom momentu meča nije postavljalo.

Izabranici Janisa Sferopulosa su bili izuzetno šuterski raspoloženi u uvodnoj deonici meča, a već posle prvih 10 minuta je prednost domaćih bila dvocifrena pre svega zahvaljujući Nedoviću i Gedraitisu.

U drugoj četvrtini su košarkaši Mornara na momente pokazali da nisu zaboravili da igraju košarku, ali se Zvezda vraćala serijama i održavala dvocifrenu prednost.

Gosti su napravili pritisak početkom treće deonice i uspeli da smanje zaostatak koliko toliko, ali su Nedović i Tobi vratili stvari na svoje mesto.

Nedović protiv Mornara
Nedović protiv Mornarafoto: Starsport

Ono što može da raduje Sferopulosa je povratak Marka Simonovića koji je imao zapažen učinak, kao i partija Dalibora Ilića.

Očekivano je u poslednjem kvartalu opato tempo meča, a košarkaši Zvezde su rutinski priveli mač kraju.

Najefikasniji u sastavu Zvezde bili su Majk Tobi sa 16, Marko Simonovič 13, Stefan Lazarević, Nemanja Nedović i Rokas Gedraitis sa po 11 poena.

Kod Mornara, Taj Voler je postigao 14, Aleks Gavrilović 12, Nemanja Vranješ 10 poena.

Crvena zvezda se ovom pobedom osamila na vrhu ABA lige sa 7 pobeda i jednim porazom, dok je Partizan peti sa tri poraza.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.