OBRADOVIĆU SE NIJE DOPALO PITANJE NA KONFERENCIJI: Sutra je slobodan dan, ali ću im preneti šta ste rekli!
Avramović i Obradović, Foto: Starsport

naljutio se

OBRADOVIĆU SE NIJE DOPALO PITANJE NA KONFERENCIJI: Sutra je slobodan dan, ali ću im preneti šta ste rekli!

Iskusni stručnjak sa puno respekta govorio o rivalu

Objavljeno: 23:10h

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Crvene zvezde sa 98:87, a trener crno-belih Željko Obradović je imao šta da kaže posle druge pobede u "večitom derbiju".

Iskusni stručnjak je bio zadovoljan partijom svojih izabranika, osim nekim detaljima, ali mu se nije dopalo jedno pitanje na konferenciji.

Pitanje je glasilo "Kada će Partizan prestati da se kocka, jer stalno dolazi do "klackalica" tokom utakmica, čak i kada su imali +18.".

Odgovor Obradovića bio je žestok i rekao je da će ovo pitanje i preneti i samim igračima.

- Sutra je slobodan dan, reći ću igračima nemojte da se kockate, nemojte da se klackate već igrajte košarku. Ne znam šta drugo da uradim. Da li je moguće da stvarno neko pomisli da je Partizan ili bilo koji tim u Evropi da igra na tom nivou da dozvoli da se kocka ili klacka ili je možda u pitanju kvalitet protivnika. Da li postoji tako nešto? Da li smo mi u obavezi da vodimo 20 razlike. Da li ima neki tim u Evropi da je pobedio preko 20 razlike, možda par mečeva, ostale su utakmice tu negde.

Obradović sa igračima tokom derbija
Obradović sa igračima tokom derbijafoto: Starsport

- Mogu da se složim sa nečim, a to je da su moji igrači grešili i ja njih prozivam za to. Prozivam ih zato što ja njih volim i oni to znaju, ali ja nisam dobar tatica ili mamica da im za sve što rade kažem bravo. Niko to nije namerno radio, već iz najbolje namere greše, ali postoji i kvalitet protivnika. Sad smo ubacili četiri trojke na početku treće četvrtine i sada da očekujemo da sve pogodimo, pa je li to realno. Oni imaju kvalitetne igrače, Teodosića, Nejpira, je l on nije dobar igrač. Ovaj mali Litvanac je jedan od najboljih šutera u Evroligi. To je tako, ja ću im uvek dati podršku za sve što rade dobro, a sve što greše ispravićemo. Verujte da se ljutim i više nego vi jer je ovo stvar koncentracije i dobrih odluka. To je cela suština ovoga što radimo - oštar je bio Obradović.

Bonus video:

03:28

Avramović posle pobede Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.