TRENER MEGE BLISTA POSLE RUŠENJA PARTIZANA: Vratilo nam se...
Obradović i Barać, Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

iznenađenje

TRENER MEGE BLISTA POSLE RUŠENJA PARTIZANA: Vratilo nam se...

Velika pobeda Mege

Objavljeno:

Košarkaši Mege savladali su u poslednim sekundama ekipu Partizana u 4. kolu ABA lige sa 88:86, a Marku Baraću je ovo jedna od najvećih pobeda u karijeri.

Mladi stručnjak smatra da je ovo zaslužena pobeda.

- Naravno da prvo želim da čestitam svojim igračima na sjajnom poslu, oni su se pripremili za ovu utakmicu jako dobro, došli su sa puno koncetracije i energije, defanzivno ispunjavali svoje zadatke i davali puno više od toga. Rezultat je to što smo Partizan sveli na 29 poena. Ono na čemu sam insistirao u pripremi jeste da u kom god smeru da ode utakmica, ako se desi neka veća razlika da se fokus drži 40 minuta, nadali smo se da će biti na jednu ili dve lopte, kao što se desilo. Istakao je Barać da je ova pobeda određeno vraćanje za ono što su košarkaši Mege doživeli na početku nove sezone. - Na kraju, mogu da kažem da nam se možda i vratilo za neke malere u prva dva kola, mislim da smo to negde svojim trudom i hrabrošću večeras zaslužili. Nastavljamo da radimo dalje, radili smo jako dobro pred ovaj meč i to mi uliva optimizam za dalje, Partizanu bih poželeo puno sreće u narednim utakmicama.

Mega - Partizan
Mega - Partizanfoto: Starsport

Uprkos tome što je teško napraviti veliku razliku u prvom poluvremenu, podjednako je Barać ponosan i na činjenicu da je njegova ekipa uspela da se psihički vrati nakon povratka Partizana.

- Kao trener sam najponosniji što su igrači slušali šta sam im pričao. Ako sam nešto želeo to je da ovako otvorimo utakmicu i ako sam nešto insistirao jeste da ukoliko se desi velika razlika u slučajima priključka da se igra 40 minuta. To je bila neka naša retorika i na klupi u toku utakmica, da nije 32 i nije 34, i ispostavilo se da nije ni 40 minut, ni sekunda, nego desetinka.

Bonus video:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.