"OVE JE STRAHOTA!" OBRADOVIĆ POBESNEO POSLE PORAZA: Na koga je mislio kada je ovo rekao?
Željko Obradović, Foto: Starsport

AU

"OVE JE STRAHOTA!" OBRADOVIĆ POBESNEO POSLE PORAZA: Na koga je mislio kada je ovo rekao?

Iskusni stručnjak nije štedeo igrače

Objavljeno: 22:49h

Košarkaši Partizana poraženi su od Mege u četvrtom kolu ABA lige rezultatom 88:86 na Novom Beogradu.

Trener crno-belih Željko Obradović je bio izuzetno nazadovoljan i direktno "uperio prstom" u igrače.

- Pre svega bih čestitao Megi na značnoj pobedi. Bez obzira što je završeno na način kako je završeno u zadnjoj sekundi ili zadnjoj desetinki sekunde, to je sport i verovatno na osnovu svega što je viđeno na utakmici smo očekivali tu pobedu. Počeli smo izuzetno lako, postava s kojom smo počeli utakmicu bila je naša najbolja postava na zadnjoj utakmici. Problem je što pojedinci imaju takav pristup kakav imaju - rekao je Željko.

Očigledno mu nije jasan odnos nekih košarkaša...

- Ne mogu da pričam sve, onda bi dugo trajalo. Sve ono što je bitno u košarci. Počelo je od prvih odbrana. Oni su imali tri polaganja i jedno zakucavanje na koš. I to nam se stvarno dešava da niko ne želi napraviti faul. Da smetaju kontranapadu, da odigraju snažniju odbranu. Veoma sporo kretanje u napadu. Principi odbrane koji se apsolutno nisu poštovali. Igrači koji u situaciji kada imamo nula faulova primaju pet lakih poena. Iznenađuju se, gledaju se - dodao je Obradović.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport

Obradović je potom upitan da li crno-beli mogu očekivati neko pojačanje, kao i šta misli o nešto lošijim igrama Kevina Pantera.

- Šta da kažem, mislim da je imao slabu utakmicu, to je evidentno i to je sve što mogu da kažem. Jer je on neko ko je predan, vredan, nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ove situacije, da ne ispadne ovako kako ispadne. Da li možemo uopšte očekivati pojačanje? Ja bih strašno voleo da ovi koji su u timu da oni budu to pojačanje. Da oni malo, što bi rekli, mućnu glavom i da počnu da igraju u košarku. I da shvate koliko ovi ljudi koji su večeras bili u sali, kojima se zahvaljujem što ste došli, koliko vole ovaj klub i koliko im je stalo do ovog kluba. Mislim da je to mnogo važnije od bilo kakvog pojačanja. Nemam pojma kako će se pojačanje desiti. Mi se bavimo u poslednje vreme ovom igrom i nemam vremena da se bavim drugim stvarima, kući se bavim timom i bavim se svim ovim strahotama koje gledam - zaključio je Obradović

Partizan naredne dve utakmice igra derbi sa ekipom Crvene zvezde, prvo u Evroligi, potom u ABA ligi.

Bonus video:

03:25

Željko Obradović medija dej

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.