ŠOK U HALI SPORTOVA: Mega i Nikola Topić srušili Partizan!
Foto: Starsport

aba liga

ŠOK U HALI SPORTOVA: Mega i Nikola Topić srušili Partizan!

Meč pun preokreta u hali "Ranko Žeravica"

Objavljeno: 22:27h

Košarkaši Partizana su poraženi protiv Mege u okviru 4. kola ABA lige rezultatom 88:86!

Crno beli su loše otvorili meč i dozvolili ekipi Mege da na startu napravi veliku prednost te je već posle osam minuta ekipa Željka Obradovića bila na minus 14, a uz to je postigla samo četiri poena za osam minuta igre. Do kraja četvrtine su uspeli da spuste razliku na -10 posle poena četiri poena Koprivice, ali i vrlo važne trojke Avramovića.

Druga četvrtina je bolje počela za crno bele koji su bili i na -15, ali su do polovine četvrtine spustili razliku na samo pet poena, a Smailagić i Avramović su bili pokretači. Ipak, do kraja poluvremena su Malovac i Topić postigli neke važne poene i imali bitne role, te se na pauzu otišlo pri rezultatu 40:29.

KK Partizan, KK Mega, ABA liga
foto: Starsport

Treća četvrtina je donelo ogromnu razliku u igri crno-belih. Do polovine treće četvrtine Partizan je u jednom trenutku imao i čak -20, ali je Frenk Kaminski odigrao najbolju četvrtinu otkako je stigao u Beograd i sa 15 poena u četvrtini skoro sam vratio ekipu Željka Obradovića. Pred poslednji kvartal, crno beli su imali -8.

Poslednjih deset minuta igre pripalo je igračima Partizana koji su vrlo brzo uspeli da istope prednost rivala, ali su do izjednačenja stigli tek na minut ipo do kraja meča kada je Kaminski ponovo pogodio. Ipak, Nikola Topić je preuzeo ulogu lidera u završnici, pogodio nekoliko važnih šuteva, a zatim i u poslednjoj sekudni ušao u šut nakon kojeg je Trifunović postigao autokoš!

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.