NEDOVIĆ KIPTI OD BESA: "Sada je vruća glava, ali falilo je sve! Bacali smo lopte u bunar!
Nedović nije bio zadovoljan igrom u poslednjoj četvrtini, Foto: Starsport©

iskreno

NEDOVIĆ KIPTI OD BESA: "Sada je vruća glava, ali falilo je sve! Bacali smo lopte u bunar!

Nedović nije krio bes

Objavljeno: 23:08h

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, izrazio je duboko razočaranje nakon što je njihov tim doživio poraz od Monaka u trećem kolu Evrolige.

Monako je slavio u Štark areni rezultatom 82:76, iako je Crvena zvezda imala vodstvo od 70:66 šest minuta prije kraja.

Međutim, nakon toga, Zvezda nije uspela postići koš iz igre do samog kraja meča.

"Presudila je poslednja četvrtina u kojoj smo svi igrali nedopustivo. Nismo dovoljno cenili loptu, nismo dovoljno cenili trud koji smo uložili da bismo bili u egalu. Neke ključne lopte, gde smo mogli da prelomimo utakmicu, otišle su ne znam ni ja gde. Više dogovornosti, treba više da cenimo to što radimo", rekao je Nedović.

"Sada je vruća glava i moguće da je svako video utakmicu na svoj način. Falilo je sve. Nismo dolazili u dobre pozicije. Kada je trebalo da se završi, nismo, nego smo bacali lopte u bunar".

Posle trojke Nedovića za 70:66, Zvezda je imala prvi put +4 posle dugo vremena. Nakon toga nije bilo poena iz igre do kraja meča.

"Umesto da u tom trenutki prelomimo utakmicu, primili smo tešku trojku, a u sledećem napadu smo imali ishitren šut ili izgubljenu loptu. Moramo što pre da se saberemo, da svi budemo na istoj talasnoj dužini, jer je to jedini način".

Sledi Virtus već za dva dana u Bolonji.

"Utakmice idu kao na traci. Oni su dobili Monako 30 razlike tamo, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Svako od nas individualno mora da analizira utakmicu večeras, jer će nam to najbolje pomoći", rekao je Nedović na kraju.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.