OBRADOVIĆ 'ZAPRETIO' IGRAČIMA PARTIZANA: Evo šta im je poručio uoči gostovanja Olimpijakosu!
Željko Obradović očekuje reakciju svojih košarkaša, Foto: Starsport©

ne može tako

OBRADOVIĆ 'ZAPRETIO' IGRAČIMA PARTIZANA: Evo šta im je poručio uoči gostovanja Olimpijakosu!

Nema mesta sitnim propustima, da se uzimaju šutevi u ranoj fazi napada, da se ne zagradi koš... - rekao je Žoc

Objavljeno:

Košarkaši Partizana imaju učinak 1-2 posle prva tri kola Evrolige i ispoljili su određene neočkivane slabosti.

Prilika za popravljanje utiska stiže brzo jer samo dva dana posle poraza kod kuće od Barselone crno-beli gostuju Olimpijakosu u Pireju.

Trener crno-belih Željko Obradović je dan pre utakmice koja je na programu u četvrtak od 20.15 prvo analizirao protivnika pa rekao kakvu reakciju svojih izabranika očekuje.

- Olimpijakos je tim koji je napravljen da igra fajnal-for. Prošle godine su igrali veliko finale, malo im je falilo da dođu do titule, igrali su izvanrednu košarku. Ove godine su na početku imali problema sa povredama i u tom ritmu se trenutno nalaze. Međuim, u njihovoj dvorani će biti veoma teško, ekipa koja ima ogromno iskustvo, godinama su tu isti igrači, isti je trener, doveli su igrače koji su popunili praznine igrača koji su otišli. Očekuje nas zahtevna utakmica u svakom smislu. Ono što je bilo evidentno sinoć protiv Barselone, ako želiš da igraš dobro u Evroligi mora da se igra svih 40 minuta. Nema mesta sitnim propustima, da se uzimaju šutevi u ranoj fazi napada, da se ne zagradi koš... Igrači su svesni svega i znaju gde su grešili sinoć, očekujem reakciju - istakao je Obradović.

Bonus video:

00:26

Medija dej Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.