LEBRON: "Udarili su nas po ustima!" DEJVIS: "Skidam kapu Jokiću..." Srbina je namučio samo OVAJ Japanac!
Entoni Dejvis i Lebron Džejms, Foto: Printscreen/Twitter/@SpectrumSN

realni

LEBRON: "Udarili su nas po ustima!" DEJVIS: "Skidam kapu Jokiću..." Srbina je namučio samo OVAJ Japanac!

Pokušavali smo da mu otežamo. Menjali čuvare i šeme, ali on igra sjajno cele sezone, a posebno u ovom plej-ofu - iskreno je istakao Ej-Di

Objavljeno: 09:33h

Lebron Džejms je imao jasnu ocenu prve utakmice Denvera i njegovih Los Anđeles Lejkersa.

Nagetsi su poveli 1-0 u finalu Zapada, najviše zahvaljujući Nikoli Jokiću, ali i snažnom početku utakmice jer su od sredine prve deonice pa do završnih nekoliko minuta imali dvocifrenu prednost koja je u jednom trenutku bila i plus 21 poen (93:72).

- Trebalo nam je poluvreme da uđemo u meč, a tu je praktično rešena utakmica. Moramo da shvatimo da moramo da počnemo od samog početka. Udarili su nas po ustima na startu - rekao je Lebron posle meča.

I ovoga puta je na konferenciji pored Džejmsa sedeo drugi deo iskusnog trandema koji je doneo poslednju titulu Lejkersima 2020. Entoni Dejvis je sinoć imao 40 poena i 10 skokova, ali u odbrani nije ništa mogao Jokiću - kao ni ovaj njemu na drugoj strani terena.

- On je dvostruki MVP. Veoma je vešt, očigledno, njegove brojke to pokazuju. Pogodio je nekoliko teških šuteva. Pokušavali smo da mu otežamo. Menjali čuvare i šeme, ali on igra sjajno cele sezone, a posebno u ovom plej-ofu. Tako da mu skidam kapu - iskren je bio Dejvis.

Nikola Jokić
foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Jokića se jedino mučio sredinom poslednje deonice kada ga je čuvao Rui Hačimura, pa možda treba očekivati da ga on više preuzima u nastavku serije.

- Pokušavao sam da budem uz njega. To je bio deo našeg plana igre, pričali smo o tome pre utakmice. Treneri su mi rekli da ću i ja da čuvam Jokića. Mislim da je to bio dobar plan, da smo u drugom poluvremenu uradili dobar posao na njemu. Moramo da sutra ponovo pogledamo snimak i vratimo se u sledećoj utakmici - rekao je Japanac kome je otac iz Benina.

Rui Hačimura, Nikola Jokić, Lebron Džejms
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bonus video:

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.